«Like» στη sexy Φουρέιρα από τη σύζυγο του Τομ Χανκς

❱❱ H Ρίτα Γουίλσον δηλώνει φαν της Ελένης Φουρέιρα! Η πολυτάλαντη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και παραγωγός…

… σύζυγος του οσκαρικού Τομ Χανκς, ανήκει στους χιλιάδες followers της τραγουδίστριας στο Instagram και είναι μία από εκείνους που ενθουσιάστηκαν με ένα βίντεο που ανέβασε τις προηγούμενες ημέρες η «Miss Fuego» στον λογαριασμό της, γράφοντάς της: «Υπέροχη»!

Στο βίντεο, με το οποίο κατάφερε να προκαλέσει διαδικτυακό… σεισμό, η pop star φοράει ένα κοντό μπόμπερ από πάνω, ένα σούπερ σέξι μαγιό από κάτω και διαφημίζει αθλητικά παπούτσια μεγάλου οίκου μόδας, λικνίζοντας αισθησιακά το κορμί της. Τα likes που δέχτηκε, αναρίθμητα, όπως επίσης και τα διθυραμβικά σχόλια από θαυμαστές της από όλα τα μέρη της Γης. Σ’ αυτά ξεχωρίσαμε και το σχόλιο της Δούκισσας Νομικού, η οποία έγραψε «Παναγιά μου» με πολλά θαυμαστικά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...