Στο εδώλιο η κουνιάδα που πολτοποίησε το κεφάλι συνοροφύλακα

❱❱ Ανοιξε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κέρκυρας η αυλαία της δίκης για τη δολοφονία του συνοροφύλακα Χρήστου Παπαδημητρίου……με κατηγορούμενη την κουνιάδα του άτυχου 37χρονου, η οποία τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με πιστόλι και, στη συνέχεια, πολτοποίησε το κεφάλι του με μια πέτρα, στις 12 Ιουνίου 2013!

Η 46χρονη κάθισε χθες στο εδώλιο με την ελπίδα ότι θα «σπάσουν» τα ισόβια που της είχαν επιβληθεί σε πρώτο βαθμό. Αυτή τη φορά δεν ήταν μαζί της η 64χρονη μητέρα της και πεθερά του θύματος, η οποία είχε κριθεί ομόφωνα αθώα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του 37χρονου. Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου», η κατηγορουμένη ισχυρίστηκε πως ο θάνατος του υπαρχιφύλακα ήταν ατύχημα.

«Δεν φταίω εγώ για ό,τι έγινε! Ηταν ατύχημα πάνω στη συμπλοκή» είπε, όταν ο πρόεδρος την κάλεσε να δηλώσει ένοχη ή αθώα.

Μια πέτρα

Η 46χρονη υποστηρίζει πως, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε με τον γαμπρό της για την ασφάλεια της αδελφής της, η οποία είχε πεθάνει λίγους μήνες νωρίτερα από ανακοπή, προκειμένου να βγει η σύνταξη του ανιψιού της, ο συνοροφύλακας της πέταξε μια πέτρα. Τότε, εκείνη έβγαλε το πιστόλι που είχε μαζί της και τον πυροβόλησε. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως μετά το συμβάν νοσηλεύτηκε στην Εντατική.

Ο πατέρας του συνοροφύλακα, που έχει αναλάβει την επιμέλεια του εγγονού του με δικαστική απόφαση, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου υποστήριξε συγκινημένος πως το αγοράκι ζητά συνεχώς τον πατέρα του και ζήτησε να διατηρηθούν τα ισόβια της 46χρονης. «Οπως το παιδί μου το έφαγε το μαύρο χώμα, αυτή να τη φάνε τα σίδερα εκεί μέσα…» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ως αργά χθες, το δικαστήριο δεν είχε ανακοινώσει την ετυμηγορία του.

Μαρία Μεϊμάρη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

«Φωτιά» στα κόκκινα για την Αθηνά Ωνάση – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.