Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 16 Μαΐου

ΖΥΓΟΣ: Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε…

ΚΡΙΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες σας θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί. Βάλτε ως αρχή σας να βασίζετε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές. Ενα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για τον χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητά σας. Μια σχέση από το παρελθόν έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ό,τι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις, που θα καταλήξουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα, γιατί η γκρίνια οδηγεί σε προστριβές.

ΛΕΩΝ: Ως διά μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αξίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους για να αποκτήσετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και να έχετε πάντα κατά νου τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος.

ΖΥΓΟΣ: Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε δεν αποδεικνύουν δικές σας λανθασμένες ενέργειες, αλλά υποδηλώνουν την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να προχωρήσετε επί της ουσίας και σταδιακά θα οδηγηθείτε σε ανακαλύψεις που θα κατευνάσουν την αλαζονική σας διάθεση, αλλά θα αλλάξουν και την αίσθηση που έχετε για τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες και τις θέσεις σας, και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σας. Το περιβάλλον σας θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε συνεπείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, γιατί τα πράγματα στη ζωή σας δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα εκλαμβάνετε. Μη γίνεστε καχύποπτοι απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για κάποιους από εσάς υπάρχει το ενδεχόμενο της απογοήτευσης από τη συναισθηματική σας σχέση, επειδή και οι δύο σας έχετε βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή σας, με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ: Εχετε αντοχές να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε διαλείμματα για να αναπληρώνετε την ενέργεια που καταναλώνετε. Μάθετε να πειθαρχείτε στη ζωή σας και να έχετε αισιοδοξία.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...