Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...

Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη Σπαλιάρα

❱❱ «Εχω κλάψει δυο τρεις φορές για γυναίκα κι έχω βιώσει επώδυνους χωρισμούς. Ε, ναι, κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας!»…… εξομολογήθηκε ο «Mr. 4.000» στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha.

Κύριε Σπαλιάρα, αυτά μας τα έχουν πει κι άλλοι. Πολλοί άλλοι, ορισμένοι απ’ αυτούς δε και τραγουδιστά… Μας τα έχουν πει ο Χρήστος Κυριαζής («Εχω κλάψει για πολλές γυναίκες, έχω κλάψει») αλλά και ο Στέλιος Καζαντζίδης («Κι όμως, κυρία μου, κι οι άντρες κλαίνε») και μάλιστα έκαναν και οι δύο τεράστια επιτυχία!

Αλλά επειδή εσείς είστε ιδιάζουσα περίπτωση έχουμε να σας τονίσουμε τα εξής: Ευτυχώς που δεν είστε και τόσο ευαίσθητος και κλάψατε μόνο δυο τρεις φορές για γυναίκα κι όχι 4.000! Διότι σε αυτή την περίπτωση θα είχε γίνει η Αθήνα… Βενετία. Θα θέλαμε βάρκες και γόνδολες για να κυκλοφορήσουμε και η ΕΜΥ θα εξέδιδε έκτακτο δελτίο σε κάθε χωρισμό σας για πλημμύρες και νεροποντές!

«Ε, ναι, κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας», κύριε Γιάννη Σπαλιάρα, γιατί το δάκρυ είναι φυσική λειτουργία του οργανισμού και των ματιών. Ωραίος είστε και λάτρης των γυναικών -όπως έχετε παραδεχτεί κατά καιρούς σε συνεντεύξεις σας-, δεν είστε ρομπότ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα