Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Σεφερλής και Τσαβαλιά γιόρτασαν με λόγια αγάπης δέκα χρόνια γάμου

❱❱ Το 10 το καλό για τον Μάρκο Σεφερλή και την Ελενα Τσαβαλιά! Τέσσερις μέρες μετά τον εορτασμό…… των γενεθλίων του μονάκριβου Χάρη τους, οι δύο ηθοποιοί γιόρτασαν την Κυριακή τη δέκατη επέτειό τους, με λόγια αγάπης.

«Βρίσκεις τις ομοιότητες, σέβεσαι τις διαφορές, του κρατάς το χέρι σφιχτά στα δύσκολα, χαμογελάς διπλά στα εύκολα, ακολουθείς τα όνειρά του, “χάνεσαι” στην αγκαλιά του, τον νοιάζεσαι, τον φροντίζεις. Με δυο λόγια, τον αγαπάς και ζεις μαζί του… ΔΕΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ!» έγραψε η Ελενα, ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία τους από διακοπές.

Στην πραγματικότητα, το ζευγάρι είναι μαζί 16 χρόνια! Γνωρίστηκαν το 2001, όταν και οι δύο ήταν παντρεμένοι. Δύο χρόνια μετά και έχοντας στα χέρια τους τα διαζύγιά τους, έγιναν επισήμως ζευγάρι. Το 2004 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους και το 2009 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας γιορτάζοντας το γεγονός με ένα απίθανο και ατελείωτο wedding party σε παραλιακό κλαμπ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου, οι δυο τους ανέβηκαν στο σανίδι του Περοκέ και έπαιξαν για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων τη γαλλική κωμωδία «10 χρόνια γάμου», τιμώντας τη δική τους επέτειο! Ηταν μια ιδέα του Μάρκου Σεφερλή, την οποία ανακοίνωσε αμέσως μετά την ακύρωση της εμφάνισής του στο έργο «Ο Ψευτοθόδωρος» στο Παλλάς.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα