Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

«Συνήγορος» της κόρης του ο Λυκουρέζος

❱❱ Πήρε θέση στον «πόλεμο» της Μαρίας Ελένης με την αδελφή της για τη βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο ΡάφτηΟ Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σύμμαχος της κόρης του Μαρίας Ελένης στον «πόλεμο» εξωδίκων με τη Μάρθα Κουτουμάνου. Για ρούχα, αντικείμενα, ακόμα και… κεράκια της Ζωής Λάσκαρη, που μοιράστηκαν δίκαια μεταξύ των δύο ετεροθαλών αδελφών, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος σε τηλεοπτική παρέμβαση χθες στην εκπομπή «Μαζί σου».

«Η συμπεριφορά μας προς τη Μάρθα, μετά τον θάνατο της Ζωής, δεν άλλαξε ποτέ. Τη Μάρθα και την κόρη της, τη Ζένια, τις μεγάλωσα σαν παιδιά μου, γιατί τις αγαπούσα και τις αγαπώ. Η Μάρθα μεγάλωσε στο Πόρτο Ράφτη, εκεί τη φιλοξενούσαμε, εκεί κοιμόταν και δεν προσέφερε τίποτα οικονομικά, γιατί δεν εργαζόταν, ενώ η Μαρία Ελένη έμενε σε σπίτια που νοίκιαζε κατά καιρούς» ανέφερε ο δικηγόρος, αποκαλύπτοντας: «Ηρεμότατα και ωραιότατα έγινε η διανομή όλων των πραγμάτων (σ.σ.: της Ζωής Λάσκαρη) μεταξύ της Μάρθας και της Μαρίας Ελένης, με τη δική μου παρουσία, αλλά και του κοινού τους φίλου Μάκη Σούλη. Καθεμιά επέλεγε με απόλυτη συμφωνία τα πράγματα και τα ρούχα που ήθελε να πάρει. Ακόμα, μικροαντικείμενα και κεράκια».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Η αρχική συμφωνία των κοριτσιών για το εξοχικό ήταν να πωληθεί ή να μισθωθεί. Η Μάρθα ξαφνικά αποφάσισε να μείνει σε αυτό και επί δύο χρόνια αρνείται να δώσει τα κλειδιά στη συνιδιοκτήτρια, που είναι η Μαρία Ελένη, γι’ αυτό η δεύτερη κατέφυγε στο δικαστήριο για να μην προκαλέσει οξύτητα πηγαίνοντας η ίδια εκεί, παρότι είχε κάθε δικαίωμα».

qrg
Η πισίνα της βίλας στο Πόρτο Ράφτη. Ένθετη: Η Ζωή Λάσκαρη

Αποκάλυψε επίσης πως η κόρη του χάρισε κάποιους πίνακες στη Μάρθα, πως εκείνη δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το θέατρο, σε αντίθεση με τη Μαρία Ελένη, που ασχολείται με την υποκριτική, και πως στο μικρό διαμέρισμα επί της οδού Ομήρου, που ανήκει και στις δύο, η Μαρία Ελένη πρότεινε να εγκατασταθεί η Ζένια για να είναι στο κέντρο της πόλης.

Ο ποινικολόγος σχολίασε και τις δηλώσεις συγγενικού προσώπου μία ημέρα πριν, στην ίδια εκπομπή: «Η κυρία είναι όντως συγγενικό πρόσωπο, αλλά δεν είχε ουσιαστική ανάμειξη ποτέ στα οικογενειακά μας θέματα. Προκαλεί οργή όσα ελέχθησαν ακόμα και για χρυσές λίρες που κλάπηκαν».

Η ξαδέλφη των κοριτσιών, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, υπερασπίστηκε τη Μάρθα Κουτουμάνου, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει πάρει τίποτα από τα προσωπικά πράγματα της Ζωής Λάσκαρη, ούτε καν φωτογραφίες της μαμάς της, ρίχνοντας το φταίξιμο για πολλά θέματα στη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. 

Σε ό,τι αφορά τη δικαστική έκβαση της υπόθεσης, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κέρδισε πρόσφατα την πρώτη μάχη, αφού το δικαστήριο τη διόρισε προσωρινή διαχειρίστρια, και η Μάρθα Κουτουμάνου υποχρεούται, σήμερα Πέμπτη, να παραδώσει τα κλειδιά. Στόχος είναι να μπορεί να το επισκέπτεται μεσίτης, ώστε να προωθηθεί η πώλησή του και να εξυπηρετηθούν και οι δύο οικονομικά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...