Δις ισόβια στον killer της συμπεθέρας του Κωστή Στεφανόπουλου

❱❱ Σε δύο φορές ισόβια καταδικάστηκε από το Εφετείο Αιγίου ο 27χρονος Ρομά που είχε δολοφονήσει……πριν από έναν χρόνο στην Πάτρα τη συμπεθέρα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, Φούλα (Σοφία) Παπανδρέου (φωτό).

Στις 16 Ιουλίου 2018, η άτυχη 88χρονη είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της στην οδό Γούναρη στον δολοφόνο της, πιστεύοντας ότι ήταν ο υπάλληλος του μανάβικου από το οποίο είχε παραγγείλει ψώνια.

Ο δράστης προσπάθησε να τη ληστέψει, αλλά η ηλικιωμένη αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να τη στραγγαλίσει. Πριν φύγει, έκανε άνω κάτω το σπίτι και άρπαξε από το χέρι της ηλικιωμένης τη χρυσή βέρα της. Η πλευρά του δράστη επικαλέστηκε μειωμένο καταλογισμό ως τοξικομανή, αίτημα που απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

«Φωτιά» στα κόκκινα για την Αθηνά Ωνάση – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...