Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Δημόσια ερωτική εξομολόγηση από τον Ρουβά, με αφορμή τα γενέθλια της Ζυγούλη και τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους

❱❱ Ο Σάκης Ρουβάς λιώνει από έρωτα για την Κάτια του! Με μια δημόσια εξομολόγηση αγάπης για εκείνη, που θα τη ζήλευε κάθε γυναίκα, καθήλωσε το διαδίκτυο…

Αφορμή για το post στάθηκαν τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη αλλά και η δεύτερη επέτειος του γάμου τους! «Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά, αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια, για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά, αγάπη μου» έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram, συνοδεύοντας την αφιέρωση με ένα τρυφερό βίντεο με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Η ανάρτηση έγινε δεκτή από τους followers με μεγάλο ενθουσιασμό, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 220.000 likes μέσα σε λίγες ώρες. Το ίδιο βράδυ στη Θεσσαλονίκη, σε συναυλία του τραγουδιστή με τον Στέλιο Ρόκκο, έκανε στην Κάτια ακόμα μία έκπληξη, αυτή τη φορά από σκηνής:

«Θα αφιερώσω ένα τραγούδι στο κορίτσι μου που έχει απόψε γενέθλια» είπε από μικροφώνου και άρχισε να τραγουδά σε ρυθμό ραπ το «Να ζήσεις, Κάτια, και χρόνια πολλά…», με το κοινό να παραληρεί! Στη συνέχεια διέσχισε το stage και έφτασε στο τραπέζι όπου καθόταν η γυναίκα της ζωής του για να της δώσει ένα ρουφηχτό φιλί.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα