Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Business με βουτιές

❱❱  Σαουδάραβας κροίσος πήγε στη Σκιάθο και έβαλε στο… μάτι το νησάκι της Τσουγκριάς

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος αφίχθη την Τρίτη στη Σκιάθο με το βασιλικό λίαρ τζετ.

Ο 33χρονος μεγιστάνας πήγε στο νησί του Παπαδιαμάντη κατά κύριο λόγο για να κάνει συζητήσεις αναφορικά με μία μεγάλη επένδυση που σκοπεύει να πραγματοποιήσει εκεί. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι, αν και έμεινε μόνο δύο μέρες, κατόρθωσε να ξεκλέψει λίγες ώρες για να χαλαρώσει και να κάνει λίγες βουτιές στα καταγάλανα ελληνικά νερά.

Σύμφωνα με το thessaliaeconomy.gr, το ενδιαφέρον του νεαρού κροίσου μεγιστάνα, ο οποίος, πέρα από υπουργός Αμυνας της χώρας του, είναι επικεφαλής του πετρελαϊκού κολοσσού Saudi Aramco και άλλων κρατικών επιχειρήσεων, σχετίζεται με μεγάλη επένδυση στο νησί της Σκιάθου.

Συγκεκριμένα, ενδιαφέρεται για το νησάκι της Τσουγκριάς αλλά και για άλλες εκτάσεις στην ευρύτερη περιοχή, τα οποία θέλει να αξιοποιήσει μέσα από μια μεγάλη τουριστική επένδυση, η οποία περιλαμβάνει τουριστική μονάδα πάνω στην Τσουγκριά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και των επιτελών του στη Σκιάθο υπήρξαν επαφές με παράγοντες της Σκιάθου και συναντήσεις με νομικούς και εκπροσώπους ξένων επιχειρήσεων που έφτασαν γι’ αυτό τον λόγο στο νησί..

Υπέροχες παραλίες

Η Τσουγκριά, που μαζί με άλλες ελληνικές βραχονησίδες πρόκειται να δημοπρατηθούν σύντομα, βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της Σκιάθου και καλύπτεται από πυκνή βλάστηση και πεύκα, ενώ διαθέτει υπέροχες παραλίες, γεγονός που την καθιστά αγαπημένο προορισμό κατά τους θερινούς μήνες.

Η προσέγγισή της γίνεται με τουριστικά σκάφη από το λιμάνι της Σκιάθου ή από το λιμανάκι των Αχλαδιών.

Σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε την περασμένη άνοιξη, η τιμή εκκίνησης για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας θα καθορίζεται με μια νέα διαδικασία, που θα περιλαμβάνει την τιμή βάσης (ορίζεται για κάθε γεωγραφική περιοχή με απόφαση του υπουργού Οικονομικών), το είδος της δραστηριότητας (αποτυπώνεται με συντελεστές βαρύτητας, που θα μεταβάλλουν την τιμή βάσης) και το εμβαδόν της παραχωρούμενης έκτασης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα