Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

ΓΡΙΦΟΣ!

❱❱ Νέα στοιχεία για την καταγγελία ομαδικού βιασμού στη Λίνδο!

Συνεχίζονται οι έρευνες των λιμενικών στη Ρόδο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων ανδρών που, σύμφωνα με την καταγγελία 39χρονης Αγγλίδας, το πρωί της Κυριακής τη βίασαν διαδοχικά μέσα σε βάρκα στη Λίνδο.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία γύρω από την περίεργη υπόθεση, η τουρίστρια βρέθηκε από έναν υπεύθυνο ασφαλείας του beach party να περιφέρεται μεθυσμένη στην παραλία τυλιγμένη με μια πετσέτα.

Μάλιστα, φέρεται ότι του είπε πως της είχαν κλέψει την τσάντα με τα ρούχα και το πορτοφόλι της στην παραλία.

Με τη συνδρομή κι άλλων ατόμων η 39χρονη μετέβη αρχικά ενώπιον του αξιωματικού υπηρεσίας του Α.Τ. Γενναδίου, όπου κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής, ενώ στη συνέχεια, επειδή το καταγγελθέν συμβάν έλαβε χώρα στην παραλία και άρα εμπίπτει στην αποκλειστική αρμοδιότητα των λιμενικών, μετέβη στον Λιμενικό Σταθμό Λίνδου προκειμένου να επαναλάβει την καταγγελία της.

Εκεί, ωστόσο, κατήγγειλε όχι μόνο την κλοπή της τσάντας, που βρέθηκε αργότερα ανέγγιχτη, αλλά και τον ομαδικό βιασμό της από τέσσερις άνδρες, που κατά την εκτίμησή της ενδέχεται να ήταν ισπανικής καταγωγής.

Πάντως, η ίδια ενώπιον των λιμενικών αρνήθηκε πως ήταν μεθυσμένη, γεγονός που έρχεται σε αντιδιαστολή με όσα φέρεται ότι έχει πει ο άνδρας που την εντόπισε στην παραλία να παραπατά.

Αλλωστε και οι περιγραφές των τεσσάρων ανδρών που έδωσε στην κατάθεσή της δεν ήταν επαρκείς ώστε να συμβάλουν στον εντοπισμό τους. Την ίδια ώρα, ούτε η βάρκα στην οποία η 39χρονη Αγγλίδα υποστήριξε ότι έλαβε χώρα ο ομαδικός βιασμός της έχει βρεθεί από τις Αρχές.

Περισσότερες απαντήσεις γύρω από την καταγγελία της αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υπεβλήθη μετά τον καταγγελθέντα βιασμό, όπου θα διευκρινιστεί εάν όντως έγιναν όσα λέει ή συνέβησαν στη φαντασία της ή συμμετείχε με τη θέλησή της σε μια ομαδική σεξουαλική συνεύρεση.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα