Serial killer τρομοκρατεί τον Καναδά

❱❱ Την πιθανότητα ύπαρξης serial killer που δρα στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολούμπια του Καναδά εξετάζει η αστυνομία, μετά την επιβεβαίωση ότι ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό την περασμένη εβδομάδα δολοφονήθηκε. Η αστυνομία συνδέει τον διπλό φόνο με τη δολοφονία άντρα λίγες ημέρες αργότερα, που αποτελεί το τρίτο θύμα, καθώς και την εξαφάνιση δύο νεαρών στην ίδια περιοχή.

Τα πτώματα του 23χρονου Λούκας Φόουλερ από το Σίδνεϊ, που είναι γιος διοικητή αστυνομίας της Αυστραλίας, και της 24χρονης Αμερικανίδας φίλης του Τσίνα Ντις από τη Βόρεια Καρολίνα, εντοπίστηκαν στις 15 Ιουλίου σε δρόμο στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Βρετανική Κολούμπια.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τσίνα και ο Λούκας ήταν θύματα ένοπλης βίας» επισήμανε η Τζανέλ Σόιχετ, εκπρόσωπος της βασιλικής αστυνομίας του Καναδά, σε συνέντευξη Τύπου.

Τέσσερις ημέρες μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων τους, 470 χιλιόμετρα μακριά, βρέθηκε το πτώμα 50χρονου άντρα, τον οποίο η αστυνομία δεν έχει ταυτοποιήσει ακόμη.

Σε απόσταση δύο χιλιομέτρων εντοπίστηκε απανθρακωμένο φορτηγάκι, το οποίο φέρεται ότι οδηγούσαν ο 19χρονος Καμ ΜακΛίοντ και ο 18χρονος Μπράιερ Σεγκέλσκι (μικρή φωτό). Αυτή τη στιγμή οι δύο νεαροί θεωρούνται «αγνοούμενοι», επισήμανε η Σόιχετ.

«Κατανοείτε ότι είναι ασυνήθιστο να διεξάγονται δύο τέτοιου είδους έρευνες την ίδια χρονική περίοδο στο βόρειο τμήμα της βρετανικής Κολούμπια. Αναγνωρίζουμε, λοιπόν, ότι υπάρχει ενδεχόμενο να συνδέονται» κατάληξε η Σόιχετ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υποπτεύονται την ύπαρξη serial killer, καθώς για να αποδοθεί ο χαρακτηρισμός σε κάποιον του δολοφόνου θα πρέπει να έχει διαπράξει τουλάχιστον τρεις δολοφονίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.