Συγκλονίζει γιατρός στη Νέα Μάκρη που έζησε τη φρίκη! «Ακούγαμε ότι μετά τις 19.00 βρίσκουν συνέχεια νεκρούς»

❱❱  Αν και ως γιατρός έχει κληθεί να αντιμετωπίσει σκληρές καταστάσεις, ο Νίκος Κουδούνης εξακολουθεί να δακρύζει κάθε φορά που αναφέρεται στις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018…

… και τις τραγικές στιγμές που βίωσε όταν έσπευσε να βοηθήσει τους συναδέλφους του στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης. Οσα είχε να αντιμετωπίσει ήταν τόσο δραματικά, που δεν γινόταν να μείνει ανεπηρέαστος.

«Είχα πέντε ημέρες να κοιμηθώ, έκλαιγα στον ύπνο μου έχοντας αγκαλιά τον γιο μου. Να βλέπεις τους ανθρώπους να ουρλιάζουν, να κρατάνε για τελευταία φορά το χέρι του παιδιού τους» περιέγραψε συγκινημένος σε δηλώσεις του ο γιατρός και αναφέρθηκε στην περίπτωση ενός εγκαυματία που «του φίλησε το χέρι και του είπε να ειδοποιήσει τον γιο του, γιατί δεν θα τον ξαναδεί».

Εναν χρόνο μετά ο Νίκος Κουδούνης αποκάλυψε στη συνέντευξή του στον Σκάι πότε ενημερώθηκαν για τον πρώτο νεκρό: «Από τις 18.30 – 19.00 είδαμε ασθενοφόρα με τραυματίες στο Κέντρο Υγείας.

Τον πρώτο νεκρό τον γνωρίζαμε από τις 19.20 περίπου.

Ακούγαμε από τους ασυρμάτους του ΕΚΑΒ μετά τις 19.00 ότι βρίσκουν συνέχεια νεκρούς και εγκαυματίες», ενώ πρόσθεσε για όσους είχαν την ευθύνη της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της φωτιάς: «Ηταν ανίκανοι άνθρωποι και δεν πρέπει να υπάρχουν! Δεν ξεχνιούνται οι νεκροί… Μια συγγνώμη περίμενα την επόμενη ημέρα, δεν περίμενα παραίτηση, γιατί έτσι λειτουργούν αυτοί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...