Η «κόρη» της Ριάνα

❱❱ Σοκαρισμένη, η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες  ενός κοριτσιού, με το οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

 Λογικά, λίγα είναι τα πράγματα που μπορούν να σοκάρουν τη Ριάνα. Ενα από αυτά είναι το πόσο απίστευτα της μοιάζει η Αλαα Κέι, η οποία είναι σχεδόν ίδια με την τραγουδίστρια.

Επίσης, είναι τόσο όμορφη, που ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Τάιρα Μπανκς, η οποία θέλει να την κάνει μοντέλο. Η Ριάνα ανέβασε την προηγούμενη Τρίτη φωτογραφία της μικρής σωσία της γράφοντας: «Παραλίγο να μου πέσει το τηλέφωνο.

Πώς;» Η φωτογραφία που ανέβασε είχε αρχικά ποσταριστεί στο Instagram από τη μητέρα της μικρής Αλα, την Μπρία, και πολλοί έσπευσαν να κάνουν mention τη Ριάνα για να τη δει.

Η Μπρία ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της κόρης της, που είναι μοντέλο για παιδικά ρούχα, στον δικό της λογαριασμό (iambriakay_instagram), ο οποίος έχει πάνω από 45.000 followers.

Παράλληλα, έχει ανοίξει λογαριασμό και στη μικρή (iamhoneyy_account), που έχει ήδη ξεπεράσει τους 19.000 followers.

H Τάιρα Μπανκς έσπευσε να ανεβάσει κι αυτή φωτογραφία της μικρής ζητώντας να τη βοηθήσουν να βρει την ταυτότητά της, ενώ άλλες γνωστές καλλονές εξέφρασαν την έκπληξή τους.

Η Πριγιάνκα Τσόπρα αναφώνησε: «Ουάου!», ενώ η Μιράντα Κερ έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Ριάνα: «Αξιαγάπητη».

Ο Σνουπ Ντογκ, πάντως, το γύρισε στην πλάκα, γράφοντας στη Ριάνα: «Πότε έκανες παιδί;» Κάποιοι άλλοι έσπευσαν να της πουν ότι πλέον γνωρίζει πώς θα είναι το παιδί της όταν γεννήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.