Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Υπάρχει και φιλότιμο

Την πυροσβεστική παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας...

Σε -φλεγόμενη- καλοκαιρινή τροχιά η Νατάσσα Μποφίλιου

Επειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 30 Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ: Με σωστές κινήσεις να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες να μετανιώσετε αργότερα…

ΚΡΙΟΣ: Κάντε ένα βήμα παραπάνω για να αναθερμάνετε μια φιλία χρόνων. Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας να κάνει και λάθη. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούργιες στρατηγικές. Τα εξωτερικά γεγονότα θα βοηθήσουν στο να αναζωπυρωθεί η σχέση σας, ενώ ένας κοινός στόχος θα σας δώσει καινούριγο ενδιαφέρον και θα την κάνει πιο ζωντανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε. Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια από άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Αρχίστε να μαθαίνετε από τα λάθη σας, για να μη σας κοστίσουν και στο μέλλον. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε από το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Με σωστές κινήσεις να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες να μετανιώσετε αργότερα. Να θυμάστε πως τίποτα δεν χαρίζεται και η λογική θα είναι το όπλο για να κερδίζετε με το σπαθί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξει μια κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πιο σωστά διάφορες σχέσεις, ώστε να επωφεληθείτε από αυτές σε επίπεδο συνεργασιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα δεν θα λείψουν η νευρικότητα και κάποιες δυσκολίες, όμως θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ορισμένες γνωριμίες για την επαγγελματική σας πρόοδο, αλλά και για να λύσετε παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Εχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε. Αν αφήσετε την απροσεξία ή την επιθετικότητα να πάρουν τον κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις σας, θα μειωθούν σημαντικά η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Επανεξετάστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες για να γίνετε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας. Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο ή καβγάδες χωρίς ουσία.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...