Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025

Έλενα Γκρέκου: «Εδώ και δύο χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας»

Η Έλενα Γκρέκου περνάει δύσκολες στιγμές με ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια

Ερωτευμένη η Σοφία Καρβέλα μετά το διαζύγιό της;

Τη βομβάρδισαν με ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή...

Φουντώνουν οι φήμες Καπότση – Κοντογεώργη! Πήγε και τον καμάρωσε σε αγώνα...

Πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις της Ελευθερίας Κοντογεώργη και του...

Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο δίνει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 24:00 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» είναι ο Γιάννης Αντετοκουνμπο, ο οποίος δίνει μία αποκλειστική προσωπική συνέντευξη για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση!

Τη βίασε για εκδίκηση!

❱❱ Καταγγελία 26χρονης στη Φολέγανδρο για κακοποίηση από τον πρώην της και τον κολλητό τουΑνάστατη είναι η Φολέγανδρος μετά την καταγγελία μιας νεαρής κοπέλας ότι τη βίασε ο πρώην σύντροφός της μαζί με τον κολλητό του για να την εκδικηθεί επειδή τον χώρισε! 

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η 26χρονη Ελληνίδα παρουσιάστηκε εμφανώς ταραγμένη και με σημάδια στο κορμί της στον Αστυνομικό Σταθμό Φολεγάνδρου, όπου κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι είχε πέσει θύμα άγριου βιασμού από τον πρώην εραστή της και ακόμα έναν άνδρα.

Οπως είπε η κοπέλα, πριν από λίγες ημέρες είχε ζητήσει από τον 28χρονο, αλβανικής υπηκοότητας, φίλο της, που ζει και εργάζεται μόνιμα στο νησί, να διακόψουν τη σχέση τους.

Ομως φαίνεται ότι εκείνος δεν ήθελε με τίποτα να αποδεχτεί πως θα γίνει… πρώην και, σύμφωνα με την καταγγελία, τα ξημερώματα της Κυριακής αποφάσισε να την κάνει να πληρώσει για την απόρριψη, που του πλήγωσε τον εγωισμό.

Σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, ο Αλβανός την επισκέφθηκε στο σπίτι της συνοδευόμενος από τον 26χρονο κολλητό του, επίσης από την Αλβανία.

Οι δύο νεαροί φέρεται ότι την ακινητοποίησαν και τη βίασαν μαζί, αφήνοντας εμφανή σημάδια στο κορμί της. Οι δυο φίλοι παράτησαν την κοπέλα και εξαφανίστηκαν, ενώ εκείνη προχώρησε αμέσως στην καταγγελία.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μώλωπες στον λαιμό και στο σώμα της, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα προκύψει και εργαστηριακά αν όντως έγινε ο βιασμός από τους δύο φερόμενους ως δράστες.

Οι αστυνομικοί κινήθηκαν αστραπιαία και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο Αλβανούς, τους συνέλαβαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό από κοινού, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Η υπόθεση έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία, που ζει σε ήσυχους ρυθμούς και δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες καταγγελίες, ενώ οι ντόπιοι στα «πηγαδάκια» προσπαθούν να καταλήξουν στην ταυτότητα των δύο νεαρών από την Αλβανία.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ – «Δεν είμαστε πια μαζί»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε on camera τον χωρισμό της

Τρελά ερωτευμένη! Πάντα στο πλευρό της ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της

Η γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι τρελά ερωτευμένη

Η ερώτηση της Καινούργιου που «μαρτυρά» την εγκυμοσύνη: «Το παιδάκι που θα γεννηθεί μπορεί να έχει…»

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι τόσο ευτυχισμένη που διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης που αν και ακόμα δημόσια δεν το λέει προδίδεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Κατερίνα Καινούργιου: Η φουσκωμένη της κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει όπως φαίνεται τους πρώτους μήνες...

Μαίρη Χρονοπούλου: Η «Espresso» αποκαλύπτει τι έκρυβε το PC που καταστράφηκε από την οικιακή βοηθό

Με την 6η Οκτωβρίου του 2023 να είναι ακόμα νωπή σε όσους αγάπησαν και λάτρεψαν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου και έχοντα συμπληρωθεί δύο χρόνια από την ημέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου «πρωταγωνιστεί»

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη των Πέγκυς Ζήνα – Γιώργου Λύρα

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνας και του Γιώργου Λύρα έγινε 14 χρονών και για πρώτη φορά η μαμά της δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της.