Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Φαίδρα Δρούκα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της που είναι μαζί 18...

Η Φαίδρα Δρούκα ενώ είναι πετυχημένη ηθοποιός και χρόνια στη σόουμπιζ δε γνωρίζουμε κάτι για τη ζωή της. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο 13 ετών. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στον σύζυγό της.

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες – Ποια ζώδια ευνοούνται;

«Όλα τείνουν στην έκλειψη που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου. Πάντα οι δύσκολες όψεις είναι όταν πάει κάτι να γίνει»

Γενέθλια για τη Πέμη Ζούνη – «Αν βάλεις όλα τα κεράκια δεν...

Τα γενέθλιά της είχε η Πέμη Ζούνη. Η καταξιωμένη ηθοποιός έσβησε τα κεράκια σε δύο τούρτες.

Βίκυ Παγιατάκη: «Με έδιωξαν από την εκπομπή της Καινούργιου επειδή δεν ήθελα...

Η Βίκυ Παγιατάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Δευτέρας έκανε αποκάλυψη για τον λόγο που έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου

Στην κορυφή της Ευρώπης η Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο

❱❱ Στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ ο Μέγας Χορηγός της ΟΠΑΠΜεγάλη διπλή επιτυχία για την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη Γ’ Κατηγορία του EuroBasket και εξασφάλισε την άνοδό της στη Β’ Κατηγορία.

Οι «χρυσοί» αθλητές της Ομοσπονδίας Σωματείων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), έχοντας στο πλευρό τους τον ΟΠΑΠ, επικράτησαν των Σέρβων με 54-44 στον μεγάλο τελικό του 9ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια και ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία της ελληνικής ομάδας, την οποία υποστηρίζει ο ΟΠΑΠ από το 2017, ως Μέγας Χορηγός της ΟΣΕΚΑ.

Απέκλεισαν το φαβορί και πίστεψαν στον όνειρο

Οι πρώτοι πανηγυρισμοί για την ελληνική ομάδα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν νίκησε την αήττητη – μέχρι εκείνη τη στιγμή – Πορτογαλία και μαζί με το εισιτήριό της για τον μεγάλο τελικό, εξασφάλισε την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία.

Η μία επιτυχία διαδέχθηκε την άλλη και έτσι πλέον ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ με αμαξίδιο.

Στη «χρυσή» ομάδα συμμετέχουν οι Χρήστος Μαρτσάκης, Γιώργος Μακρής, Μανώλης Στυλιανάκης, Έριοτ Ράσα, Γιάννης Χαλδαίος, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Γιώργος Τσαουσίδης, Περικλής Τσαπανίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σταύρος Δίτσης, Παναγιώτης Φιλίππου, Ατνάν Χαμάντι και ο ομοσπονδιακός προπονητής Καμουράν Οζντεμίρ.

Συγχαρητήρια από τον Μέγα Χορηγό ΟΠΑΠ

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, υποδέχθηκαν τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, τον Πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ, Χρήστο Καλούδη, και τους αθλητές Γιώργο Μακρή, Παναγιώτη Κοντογιάννη και Χρήστο Μαρτσάκη, τους οποίους συνεχάρησαν για τη σπουδαία εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας στο Eurobasket.

«Συγχαρητήρια για το επίτευγμά σας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο. Αυτή η επιτυχία οφείλεται στην εντατική προσπάθεια και την επιμονή σας. Αποδείξατε ότι είστε η πιο δυνατή ομάδα», τόνισε ο κ. Ζίγκλερ.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη στη διάρκεια των τριών ετών που ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό μας ως Μέγας Χορηγός της ΟΣΕΚΑ. Χωρίς τη βοήθειά σας δεν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε τόσο ψηλά», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Καλούδης.

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής. Στην υποδοχή τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...