Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

«Καθαρός» ο Αντώνης Σαμαράς

❱❱ Στο αρχείο ο φάκελος που αφορούσε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την υπόθεση ΝovartisΣτο αρχείο τέθηκε επισήμως από τους εισαγγελείς Διαφθοράς ο φάκελος που αφορούσε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την υπόθεση Νovartis. 

Επειτα από πολύμηνη έρευνα οι εισαγγελικοί λειτουργοί προχώρησαν στην αρχειοθέτηση των στοιχείων που αφορούσαν τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς από τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης δεν προέκυψαν ενδείξεις αξιόποινης πράξης.

Συγκεκριμένα, δύο χρόνια μετά την έναρξη της έρευνας, η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη έκρινε ότι, με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος από τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος είχε εμπλακεί από την κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα.

Μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Διαφθοράς, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά. Με μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα όμως αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και “σκοτεινού” σκανδάλου της υπόθεσης Novartis».

Σκευωρία

Από την πρώτη στιγμή που η υπόθεση έφτασε στη Βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για σκευωρία και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται ότι η μήνυσή του περί μεθοδεύσεων ανασύρθηκε πρόσφατα από το αρχείο έπειτα από σχετική αναφορά του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή και διενεργείται έρευνα από τους αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη.

H υπόθεση παραμένει ακόμη ανοιχτή για τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, τον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη και τον επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ενωση Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε από τη Βουλή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αρχειοθέτηση της δικογραφίας κατά του πρώην πρωθυπουργού.

Με παρέμβαση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, στην οποία συζητούνται οι διατάξεις του διυπουργικού νομοσχεδίου, είπε: «Ανακοινώθηκε ότι μπήκε στο αρχείο η υπόθεση από τη Novartis για τον κ. Σαμαρά. Τώρα που καταρρέει η σκευωρία, φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, θα ψάξουμε να δούμε και ποιοι την έστησαν».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα