«Τάφος» η Ντρίο για τα προσωπικά της Φωτιάδη

❱❱ «Πάρ’ την στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου!»…… λέει μια παροιμία. Τέρας εχεμύθειας ή αυτό που λέμε λαϊκά «τάφος» στα μυστικά ΔΕΝ αποδείχτηκε η Μέγκι Ντρίο, η οποία «έδωσε» την κολλητή της στον… αέρα!

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «GNTM» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και, μεταξύ άλλων, τόνισε πως η μόνη φίλη που έκανε στο reality και έχει μείνει στη ζωή της είναι η Μικαέλα Φωτιάδη.

Σε ερώτηση όμως της δημοσιογράφου για τις φήμες και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού της κολλητής της με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Γιάννη Μπορμπόκη, απάντησε αυθόρμητα μεν, αποκαλυπτικά δε: «Τα ξέρω, παιδιά, τα λέμε… Ναι, ΟΚ!

Περνάει μία δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή, δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά της. Θα είναι η ίδια που θα μιλήσει στο μέλλον…», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα για την κρίση του ζευγαριού.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η ίδια η Μικαέλα, ενώ μέχρι πρότινος διέψευδε οργισμένη τις φήμες, τις τελευταίες μερες σιωπά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.