Ντόκτορ απατεών

❱❱ Τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη στο Αίγιο και «της ψείρισε» 2.000 ευρώ για να «χειρουργήσει» την αδελφή τηςΗ απάτη της… ημέρας έγινε αυτή τη φορά σε βάρος μιας ηλικιωμένης στο Αίγιο, που πείστηκε να δώσει 2.000 ευρώ δήθεν για να έχει η αδελφή της καλύτερη αντιμετώπιση στο νοσοκομείο! 

Η ηλικιωμένη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που προφανώς γνώριζε πρόσωπα και πράγματα, ο οποίος της είπε ότι είναι γιατρός σε νοσοκομείο της Δωδεκανήσου και ότι η αδελφή της τραυματίστηκε και θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά για να τύχει καλύτερης μεταχείρισης θα έπρεπε να καταβάλει 2.000 ευρώ.

Μάλιστα, για να γίνει πιστευτός, έδωσε το τηλέφωνο σε μια γυναίκα συνεργό του, η οποία παρίστανε την αδελφή της γριούλας και επιβεβαίωσε ότι τα χρήματα ήταν απαραίτητα για την επέμβαση.

Πάνω στην ταραχή της η ανυποψίαστη ηλικιωμένη δεν κατάλαβε ότι δεν μιλούσε με την αδελφή της και δέχτηκε να δώσει τα χρήματα σε συνεργάτη του υποτιθέμενου γιατρού. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε μια γυναίκα στο σπίτι της, συστήθηκε ως συνεργάτις του γιατρού από το νησί, πήρε τα χρήματα και έφυγε.

Είχε γίνει καπνός

Οταν η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης και ενημέρωσε την Ασφάλεια Αιγιαλείας ήταν αργά, αφού οι απατεώνες είχαν γίνει καπνός. Το νέο κρούσμα επιβεβαιώνει ότι οι τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων έχουν γίνει μάστιγα.

Παρόλο που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και συνεχείς ανακοινώσεις της Αστυνομίας, ακόμα και με τηλεοπτικά σποτ, ακόμη υπάρχουν εύπιστοι που πέφτουν θύματα.

Μάλιστα, οι απατεώνες ανανεώνουν διαρκώς το… ρεπερτόριό τους και φροντίζουν να έχουν πληροφορηθεί για την οικογενειακή κατάσταση των υποψήφιων θυμάτων, ώστε να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Eurovision 2026 – Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ΕΡΤ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη»

Τη δική του αιχμηρή άποψη για τη φετινή πορεία...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.