Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 9 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα προκειμένου να βρεθούν οικονομικές λύσεις…

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με αποφασιστικότητα για να καλύψετε το χαμένο έδαφος στον επαγγελματικό σας τομέα και αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας. Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Νέες, δημιουργικές προοπτικές διαγράφονται στην καριέρα σας. Πρέπει να προσέξετε παρασκηνιακές κινήσεις από ορισμένα άτομα. Ακόμα και αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαμόρφωση του τρόπου ζωής σας θα ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς σας στόχους και θα σας παρακινήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα προκειμένου να βρεθούν οικονομικές λύσεις, που θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Συζητήσεις και επαφές ευνοούνται. Μην μπείτε σε διλήμματα αξιολογώντας τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Δώστε πρωταρχική σημασία στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς η εξισορρόπηση της οικονομικής σας κατάστασης μπορεί να γίνει πιεστική ανάγκη, με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις. Δεν χρειάζεται να προκαλέσετε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον σας και η επιρροή που θα ασκείτε θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα. Ακόμα και αν κάποιοι θεωρήσουν τις ιδέες σας ξεπερασμένες, παλέψτε γι’ αυτές.

ΖΥΓΟΣ: Σημαντική πρόοδο θα πετύχετε με την άνοδο του οικονομικού σας τομέα και οι δημιουργικές ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποιες αλλαγές στους χώρους όπου κινείστε. Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε για να βγείτε κερδισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως προχωρήσετε σε καινούργια σχέδια σχετικά με τα εργασιακά σας θέματα. Η βοήθεια από κάποια άτομα θα σας δώσει φτερά στην υλοποίηση των στόχων σας. Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατούν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ασχοληθείτε ιδιαίτερα με οικογενειακά προβλήματα, που δεν έχουν άμεση σχέση με εσάς. Αξιοποιείστε οικονομικές συνεργασίες. Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα αλλάξουν τις συνθήκες στον χώρο της εργασίας σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας εικόνα για να πετύχετε κάποιους στόχους. Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να περιμένετε κίνηση στην κοινωνική σας ζωή και αρκετές συζητήσεις στον χώρο τού σπιτιού. Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη. Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο επαγγελματικός σας χώρος θα σας απορροφήσει αρκετά σήμερα, ενώ σχέσεις και αισθηματικά ευνοούνται. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...