Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

«Θα σου κάνω μακαρόνια με χαλούμι για να φας…»

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει βαλίτσες τον Απρίλιο, καθώς πρόκειται...

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Στα… νύχια της Ελληνίδου

Ποιος διαλέγει τα νύχια της Ρίας Ελληνίδου;Η τραγουδίστρια ανέβασε...

Και… bodybuilder o Τόνυ Δημητρίου

Τα φαινόμενα απατούν, Τόνυ!Ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου ανεβάζει συχνά...

Τρόμος σε πανηγύρια με «αριστοκράτη» απαγωγέα παιδιών!

❱❱ Ανατριχίλα στη Χίο! «Επαγγελματίας» βούτηξε 9χρονο αγοράκι μπροστά στα μάτια των γονιών του
❱❱ 
Ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας στο νησί για τον 55άρη με το γκρίζο μούσι και τα γαλανά μάτια
Από τους
Θ. Πάνου – Ε. Παπαδάτου

Εναν ψηλό καλοντυμένο άνδρα γύρω στα 55, ξανθό με γαλανά μάτια και γκρίζο μούσι αναζητούν οι διωκτικές Αρχές ως τον ύποπτο της απόπειρας απαγωγής ενός 9χρονου αγοριού σε πανηγύρι στη Χίο.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί της μαστίχας βγήκε στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία της έντρομης μητέρας που μέσα σε δευτερόλεπτα είδε τον γιο της να εξαφανίζεται από δίπλα της και να περπατάει κρατώντας το χέρι ενός αγνώστου, ο οποίος έδρασε με αστραπιαίες κινήσεις που, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., μαρτυρούν επαγγελματισμό.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό Αρμόλια Χίου, όταν η τετραμελής οικογένεια που ζει στη Χίο πήγε να κάνει τη βόλτα της στη Γιορτή της Μαστίχας.

Στο χωριό δεν έπεφτε καρφίτσα, αφού πολλοί Χιώτες θέλησαν να παρευρεθούν στο πανηγύρι. Ο πατέρας και η κόρη περπατούσαν αμέριμνοι χαζεύοντας τα προϊόντα στους πάγκους που είχαν στηθεί και λίγο πιο πίσω η μητέρα με τον 9χρονο ακολουθούσε.Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στους αστυνομικούς του Τμήματος Καλαμωτής όπου κατήγγειλε το σοβαρό περιστατικό απόπειρας απαγωγής του γιου της, κάποια στιγμή πέρασε από δίπλα της ένας άνδρας γύρω στα 55 με λευκό δέρμα και αριστοκρατικό παράστημα. Οπως είπε, ήταν 1,87 με 1,90 ψηλός, φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με σκούρο μπλε καρό και της χαμογέλασε.

Πανικόβλητη

Η ίδια, ασυναίσθητα, ανταπόδωσε το χαμόγελο και γύρισε το βλέμμα της στους πάγκους, όταν διαπίστωσε έντρομη πως δεν είναι δίπλα της ο γιος της. Πανικόβλητη άρχισε να φωνάζει το όνομα του παιδιού της και να κινείται προς την έξοδο του χωριού που ήταν κατάμεστο, όταν σε απόσταση περίπου 100 μέτρων είδε τον ψηλό άνδρα να κρατά από το μπράτσο το αγόρι, το οποίο, δίχως να έχει καταλάβει τι είχε συμβεί, κοιτούσε προς την πλατεία όπου έπαιζαν παιδιά.

Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει σε βοήθεια και, όταν ο μικρός άκουσε το όνομά του, γύρισε και την κοίταξε απορημένος. Ο 55χρονος άφησε το χέρι του 9χρονου και με γοργό βήμα κατευθύνθηκε προς την έξοδο του χωριού, όπου, εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό, εξαφανίστηκε.

Το παιδί βρέθηκε στην αγκαλιά των γονιών του και στην ερώτησή τους γιατί ακολούθησε τον άγνωστο άνδρα με το γκρίζο μούσι απάντησε: «Νόμιζα πως ήταν ο μπαμπάς γιατί με έπιασε απαλά από το χέρι και δεν κοίταξα, γιατί έβλεπα τα παιχνίδια στους πάγκους και μετά τα παιδιά στην πλατεία».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις έμπειρων αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ., η κίνηση του δράστη να πιάσει το χέρι του παιδιού δίχως να το καταλάβει το θύμα δείχνει επαγγελματισμό, καθώς αυτόματα αναγνώρισε τη μειωμένη προσοχή του ανηλίκου κι εκεί έδρασε. Με μια κίνηση άρχισε να το παρασέρνει, χωρίς να του μιλάει, προς την έξοδο του χωριού, ωστόσο σε αυτή τη φάση κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις του: «Ενα είναι σίγουρο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε να απομακρύνει το παιδί από τους γονείς του» λέει με νόημα στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών, αλλά και του αντικειμένου προστασίας των ανηλίκων. 

Ηδη τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χίου, ενώ δεν αποκλείεται τις ερχόμενες ημέρες να μεταβεί στο νησί κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής για συνδρομή των ερευνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.