Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Φαίδρα Δρούκα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της που είναι μαζί 18...

Η Φαίδρα Δρούκα ενώ είναι πετυχημένη ηθοποιός και χρόνια στη σόουμπιζ δε γνωρίζουμε κάτι για τη ζωή της. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο 13 ετών. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στον σύζυγό της.

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες – Ποια ζώδια ευνοούνται;

«Όλα τείνουν στην έκλειψη που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου. Πάντα οι δύσκολες όψεις είναι όταν πάει κάτι να γίνει»

Γενέθλια για τη Πέμη Ζούνη – «Αν βάλεις όλα τα κεράκια δεν...

Τα γενέθλιά της είχε η Πέμη Ζούνη. Η καταξιωμένη ηθοποιός έσβησε τα κεράκια σε δύο τούρτες.

Βίκυ Παγιατάκη: «Με έδιωξαν από την εκπομπή της Καινούργιου επειδή δεν ήθελα...

Η Βίκυ Παγιατάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Δευτέρας έκανε αποκάλυψη για τον λόγο που έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου

Ο ΟΠΑΠ Χρυσός Χορηγός των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Οργανωτική Επιτροπή: «Ο ΟΠΑΠ είναι σημαντικός αρωγός του ελληνικού αθλητισμού και της ελληνικής κοινωνίας»Με Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθούν οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες στην Πάτρα, από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει έντεκα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν σε τρεις εγκαταστάσεις. 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων: «Ο ΟΠΑΠ έχει μακρά ιστορία στην στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και των σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων που αναλαμβάνει η χώρα μας. Έτσι και στην περίπτωση των Αγώνων της Πάτρας, δηλώνει παρών και προφέρει την αμέριστη συμπαράστασή του. Πέραν του αθλητισμού και ειδικά του ερασιτεχνικού, ο ΟΠΑΠ, προσφέρει αμέριστη συμπαράσταση σε τομείς, όπως η υγεία, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και οι τοπικές κοινωνίες. Η  Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον ΟΠΑΠ και τον καλωσορίζει στη δυνατή ομάδα που ετοιμάζεται για να διοργανώσει μια άρτια και από όλες τις πλευρές επιτυχημένη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...