Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τρίτο πρόσωπο στον γάμο του έλληνα nip/tuck

❱❱ Νεαρή γυναίκα ξελόγιασε τον πλαστικό χειρουργό Γιάννη Λύρα
❱❱ Δικαστικός πόλεμος του ζευγαριού για την τεράστια περιουσία

Διαζύγιο-έκπληξη στην αθηναϊκή high society. To πιο διάσημο και πολυφωτογραφημένο ζευγάρι Ελλήνων γιατρών, ο Γιάννης Λύρας και η Παρή Ράπτη, χώρισαν ύστερα από 26 χρόνια έγγαμου βίου.

Η είδηση «έσκασε» στα κοσμικά σαλόνια πριν από λίγα εικοσιτετράωρα προκαλώντας σοκ, αφού το όνομά τους φιγουράρει στις πιο ισχυρές guest lists εφοπλιστών, πρεσβευτών, καλλιτεχνών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως αιτία του διαζυγίου υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους… Μια νεαρή γυναίκα που σαγήνευσε τον διάσημο πλαστικό χειρουργό και για χάρη της, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αποφάσισε να τινάξει στον αέρα 26 χρόνια γάμου και να κάνει μια νέα αρχή.

Με πελάτισσες τις πιο λαμπερές κυρίες του θεάματος και του επιχειρηματικού κόσμου, λέγεται πως ο Ελληνας «Mr Nip/Tuck», που μέχρι πρότινος έδειχνε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου δίπλα στη σύζυγο και συνάδελφό του, αποφάσισε να γυρίσει οριστικά σελίδα ακολουθώντας την καρδιά του.

f3 7

Στα «μαχαίρια»

Το διαζύγιο, ωστόσο, αναμένεται να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού ούτε λόγος για έκδοσή του κοινή συναινέσει, λόγω της τεράστιας κοινής περιουσίας -κινητής και ακίνητης- που πρέπει να μοιράσει το ζευγάρι.

Από τους πρώτους… σκοπέλους που καλούνται να περάσουν είναι ο διαχωρισμός των ιατρείων τους, που συστεγάζονται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι, απέναντι από το ξενοδοχείο «Χίλτον». Ποιος θα παραμείνει εκεί και ποιος θα μετακομίσει;

Η πάντα χαμογελαστή Παρή Ράπτη, ήπιων τόνων και ήρεμη δύναμη, φιλάνθρωπος, εγκάρδια και λάτρισσα των μίνι φορεμάτων, λέγεται πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η ειρωνεία της τύχης είναι πως το 2010, σε συνέντευξήτης στην «Espresso», είχε δηλώσει για τον σύζυγό της: «Δεν μου έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα ή το παραμικρό περιθώριο να νιώσω προδομένη. Του είχα πει, άλλωστε, να μη με φέρει ποτέ αντιμέτωπη με τον εαυτό μου. Και το τήρησε. Ανέχομαι τα πάντα στη ζωή, εκτός από το πλήγμα σε αξιοπρέπεια».

Εννιά χρόνια μετά, συνέβη αυτό που απευχόταν… Γιάννης Λύρας και Παρή Ράπτη ήταν (φαινομενικά) το τέλειο ζευγάρι. Μπορεί να μην απέκτησαν παιδιά, ωστόσο κυκλοφορούσαν πάντα μαζί και ταξίδευαν συνεχώς στο εξωτερικό, απολαμβάνοντας διακοπές σε 5άστερα ξενοδοχεία, με πιο αγαπημένο τους προορισμό ένα resort στο Λουτράκι, από όπου κατάγεται η γνωστή ενδοκρινολόγος.

4834 zeyg lira 08122015

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...