Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Στιβ Τζομπς εμφανίστηκε στο… Κάιρο!

❱❱ Μυστήριο με άνδρα ο οποίος είναι φτυστός ο (νεκρός) συνιδρυτής της Apple! Ξεσηκώθηκαν οι συνωμοσιολόγοι, που θεωρούν ότι είναι ζωντανός και κρύβεται!

Φωτογραφία που απεικονίζει έναν άνδρα που είναι φτυστός ο Στιβ Τζομπς έχει προκαλέσει αμόκ θεωριών συνωμοσιολογίας, που τον θέλουν να είναι ζωντανός και να κρύβεται στην Αίγυπτο.

Ο συνιδρυτής της Apple, που πρωτοστάτησε στην τεχνολογική επανάσταση, πέθανε το 2011, σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η φωτογραφία, ωστόσο, που δείχνει έναν σωσία του να πίνει καφέ στο Κάιρο κάνει αρκετούς να αμφισβητούν ότι η ιδιοφυΐα πίσω από τον κολοσσό της Apple πέθανε πραγματικά. Η θεωρία αυτή μάλιστα βασίζεται και στη λεπτομέρεια ότι ο εικονιζόμενος άνδρας δεν φοράει παπούτσια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζομπς συνήθιζε να περπατάει ξυπόλυτος όταν ήθελε να σκεφτεί παραγωγικά.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο facebook το Σάββατο, αλλά, όπως διευκρινίζει η βρετανική «Sun», που ανέδειξε το θέμα, δεν είναι ξεκάθαρο πότε έχει τραβηχτεί. Αυτό ωστόσο δεν έχει κάνει τους χρήστες -που πιστεύουν ότι βλέπουν σε αυτήν τον πραγματικό Στιβ Τζομπς- να την αμφισβητούν.

Τα σχόλια

«Αυτός ο τύπος δείχνει πολύ ίδιος με τον Στιβ Τζομπς για να είναι τυχαίο» σχολιάζει χρήστης στο Reddit, ενώ άλλος πρόσθεσε ότι έτσι κι αλλιώς ο δημιουργός της Apple λάτρευε την Αίγυπτο και αυτόν τον πολύ απλό τρόπο ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνωμοσιολόγοι έχουν αμφισβητήσει τον θάνατο του Τζομπς. Σέλφι που αναρτήθηκε στο Reddit πριν από πέντε χρόνια είχε ξεκινήσει τη φημολογία ότι ο Τζομπς ήταν ζωντανός και κρυβόταν τότε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Από την άλλη, πολλοί είναι αυτοί που εξακολουθούν να βλέπουν ζωντανό τον Ελβις Πρίσλεϊ, ο οποίος πέθανε το 1977.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα