Έρωτας στο… πιάτο

❱❱ Η Ελένη Βαΐτσου full in love με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη

Νέος έρωτας στην πόλη! Η ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου και ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης είναι το νέο ζευγάρι της showbiz, και μάλιστα πολύ ερωτευμένο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!», το ζευγάρι έκανε μαζί διακοπές στα Κουφονήσια – και δεν ήταν μόνο του… Παρέα του ήταν και οι γονείς του γοητευτικού Γιάννη, ο πρώην υπουργός Εθνικής Aμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης και η Δέσποινα Μαγγελάκη, γεγονός που μαρτυρά ότι η σχέση τους δεν είναι χθεσινή…

Οι τέσσερίς τους ταξίδεψαν με το σκάφος του εν αποστρατεία ναυάρχου του Eλληνικού Πολεμικού Ναυτικού. «Αφού αγκυροβόλησαν, επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό και έφτασαν στο νησί, όπου περιηγήθηκαν λίγη ώρα» περιγράφει άνθρωπος που τους είδε από κοντά.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, η ηθοποιός, που γνωρίσαμε στο τηλεοπτικό hit του Ανδρέα Γεωργίου «Μπρούσκο», και ο σεφ, που αναδείχτηκε από το πρώτο «MasterChef», εθεάθησαν μαζί και σε γνωστό μπαρ του νησιού.

«Θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους στην προσωπική μου ζωή. Τώρα, αν τύχει και με δουν κάπου οι φωτογράφοι και με φωτογραφίσουν με τον σύντροφό μου, δεν θα κρυφτώ, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θα επιδιώξω» είχε εξομολογηθεί η Ελένη στο παρελθόν.

Με τη Σπανού

Ωστόσο, καμία σχέση της μέχρι τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Στην περίπτωση του Αποστολάκη, ο τελευταίος του δεσμός που είχε γίνει γνωστός ήταν με την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, από την οποία χώρισε το φθινόπωρο του 2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...