Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025

Ξέσπασε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Με τύλιξαν σε μία κόλλα χαρτί»

Μέσω μιας ανακοίνωσης ο Γιώργος Μαζωνάκης έριξε φως στον...

Πλήθη προσκυνητών στη Μονή της Παναγίας Σαϊντνάγια, που αποτελεί ανά τους αιώνες...

Είκοσι μίλια βόρεια της Δαμασκού, σε μια ορεινή τοποθεσία,...

Νόα Σεντίνεο: «Λάιτ» ο νέος Ράμπο

Ο νέος «Ράμπο», που θα πάρει τη σκυτάλη στον...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε ψυχιατρική κλινική ο τραγουδιστής

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από νωρίς...

Παππούς και super μαμά οι πιο καλοί οι φοιτητές!

❱❱ Βολιώτης ετών 74 στο αμφιθέατρο
❱❱ Μάνα και γιος πέρασαν στο πανεπιστήμιο!
❱❱ Από το… μίνι μάρκετ στο Πολυτεχνείο!

Ο Βολιώτης Φίλιππος Καζιλάρης, ο οποίος κάνει πράξη το «γηράσκω αεί διδασκόμενος», έδωσε εξετάσεις και από τον άλλο μήνα, σε ηλικία 74 ετών, θα βρίσκεται στο αμφιθέατρο του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών!

Όπως δήλωσε με υπερηφάνεια, το ταξίδι του στη γνώση ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια, από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου. Αφού πήρε το απολυτήριο Γυμνασίου, εγγράφηκε στο Εσπερινό Λύκειο, παρακολούθησε τα μαθήματα και τον φετινό Ιούνιο ρίχτηκε στη μάχη των πανελληνίων, όπως όλοι οι υποψήφιοι!

Επιπλέον, τη μέρα που ανακοινώθηκαν οι φετινές βάσεις δεν θα την ξεχάσουν ποτέ η 43χρονη Φωτεινή Μανώλη – Κυρμίτση και ο ένας γιος της, ο Δημήτρης.

Και αυτό γιατί η μεν πρώτη εισήχθη στην Οδοντιατρική Αθηνών -και μάλιστα πρώτη!-, ενώ ο δεύτερος πέρασε σε Τμήμα Φυσικοθεραπείας!

Όπως δήλωσε στο Larissanet.gr η 43χρονη… σούπερ μαμά, η οποία είναι ήδη φοιτήτρια με άριστες επιδόσεις στο τρίτο έτος σπουδών του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, η προοπτική της φοίτησής της σε ιατρική σχολή ήταν ένα όνειρο που είχε «φωλιάσει» μέσα της καιρό τώρα.

Τέλος, το ανήσυχο πνεύμα και η επιμονή του 28χρονου Μάνου Χαιρέτη ήταν τα «εισιτήρια» για την εισαγωγή του στο Τμήμα Λογιστικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την ώρα που άλλοι υποψήφιοι προετοιμάζονταν στα φροντιστήρια, ο Μάνος εργαζόταν από το πρωί ως το απόγευμα στο ψιλικατζίδικο που διατηρεί στην περιοχή του Μασταμπά, ενώ το βράδυ παρακολουθούσε μαθήματα στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου.

Με τη βοήθεια των καθηγητών του οι κόποι του τελικά ανταμείφθηκαν και πλέον κάνει όνειρα για τη φοίτησή του στη σχολή της προτίμησής του.

 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κονσέρτα για… πολυβόλα με Μάτσα & Κεφαλογιάννη

Εκείνη στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, εκείνος στο Ωδείο Ηρώδου...

Σε ίδρυμα στην Τήνο η τυφλή σύζυγος του ηθοποιού Δημήτρη Καλλιβωκά

Ούτε λεπτό δεν μπόρεσε να ζήσει μακριά από την...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε ψυχιατρική κλινική ο τραγουδιστής

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από νωρίς...

Διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά στο υπερπολυτελές «Grand Hotel Et Des Palmes»

Αφού απόλαυσαν τις βουτιές τους σε Τήνο και Κύθνο,...

Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλος: Ο «Παπαφλέσσας της Παναγιάς»!

Στα δύο αλησμόνητα νησιά της Παναγίας μας, την Ιμβρο...

Σπουδαία διάκριση για την Κατερίνα Αργυρού

Μια σημαντική διάκριση στον ακαδημαϊκό χώρο πέτυχε η αδελφή...