Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να τακτοποιείτε ό,τι σας προκαλεί άγχος, χωρίς αναβολές …

ΚΡΙΟΣ: Αν κάποιοι επιμένουν να σας βοηθήσουν, υποχωρήστε. Μην επηρεάζεστε από κάποιες υποθέσεις, όταν δεν περνάει από το δικό σας χέρι να διευθετηθούν. Ρυθμίστε τις οικογενειακά σας θέματα για να φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να τακτοποιείτε ό,τι σας προκαλεί άγχος, χωρίς αναβολές. Αν δεν βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία, δεν θα μπορέσετε να δείτε ότι οι εξελίξεις είναι θετικές. Μην κουράζετε τους δικούς σας ανθρώπους με τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τη φαντασία σας στην άκρη, κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει με γνώμονα τη λογική. Με υπομονή και επιμονή θα έχετε σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα. Μην αφήνετε τις καθημερινές ασχολίες να απορροφούν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να ανατρέψουν ό,τι έχετε προγραμματίσει. Διασκεδάστε περισσότερο και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση. Βρείτε δημιουργικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας όσον αφορά κάποιες ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Μην μπλοκάρετε τη λογική σας με υπερβολικά συναισθήματα. Αν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά φιλία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε καινούργιους τρόπους δράσης για να απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις. Κρατήστε μόνο τις ισορροπίες που ξέρετε ότι σας είναι απαραίτητες. Αναζητήστε χρόνο για να απομονωθείτε, ώστε να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Εξετάστε εξονυχιστικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Αν δεν θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Μην παίξετε το παιχνίδι όσων προσπαθούν να ελέγξουν το μυαλό και τις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να αντεπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία περιορίστε τον εκνευρισμό σας. Αν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα, κάντε το με μεγάλη επιφύλαξη. Οταν οι θυσίες σας δεν εκτιμούνται, πρέπει να τις σταματάτε το ταχύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπερασπιστείτε με σθένος τις απόψεις σας απέναντι σε ανθρώπους που έχουν διαφορετικό σκεπτικό. Ψάξτε βαθιά μέσα σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας πληγώνει. Μην εντυπωσιάζεστε από πρόσωπα που μόλις γνωρίσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιφρονήστε την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας απέναντί σας για να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του. Κάποια σχέδια που δεν έχουν ρεαλιστικές βάσεις και καθυστερούν τις εξελίξεις απαιτείται να τα αλλάξετε το συντομότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεσπάστε τα νεύρα σας σε αυτούς που πρέπει και όχι σε όποιον βρίσκετε μπροστά σας. Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχολογικά και σωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σας καταλαβαίνουν, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Για κάθε ενδεχόμενο πρέπει να μάθετε να ζείτε με τη μοναξιά και όχι να πανικοβάλλεστε και μόνο στο άκουσμα της λέξης.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...