Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Ψάξτε βαθύτερα τις προοπτικές της σχέσης σας, δείχνοντας περισσότερη ειλικρίνεια, ακόμα κι αν αυτό σάς πονάει…

ΚΡΙΟΣ: Η οικειότητα που έχετε με τους άλλους πρέπει να σας κάνει να καταλάβετε ότι τα βιώματα του καθενός τον κάνουν να θέτει διαφορετικές αξίες για ένα πράγμα. Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους που σας παραμονεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την κακή ψυχολογική σας διάθεση να επηρεάσει τη λογική σας. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και σας καθηλώνουν στο παρελθόν με τις αρνητικές σκέψεις τους. Ακολουθήστε καινούργιους δρόμους και κατευθύνσεις, και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί, μόνο αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων. Οι προοπτικές για επαγγελματική καταξίωση θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε την επανάστασή σας.

ΛΕΩΝ: Κάποια δυσεπίλυτα προβλήματα στον οικογενειακό χώρο είναι πολύ πιθανόν να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε επιτιθέμενοι σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω που έχει ο καθένας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και της νοοτροπίας σας δεν συμβαδίζει με την τύχη σας. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα έχουν την τάση να ανατρέψουν ό,τι καινούργιο σάς προκύπτει.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας προβλήματα στο μέλλον, όταν όλα θα έχουν βρει τον κανονικό τους ρυθμό. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε από άτομα που δεν σας ταιριάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας. Φροντίστε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δυσάρεστες σκέψεις δεν θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα. Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα. Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες, που μπορούν να σας βλάψουν μακρόχρονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν συνεχίσετε να ενεργείτε εγωιστικά, δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε και επιμεληθείτε την εμφάνισή σας για να νιώσετε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας. Μην είστε δογματικοί απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται εις βάρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ψάξτε βαθύτερα τις προοπτικές της σχέσης σας, δείχνοντας περισσότερη ειλικρίνεια, ακόμα κι αν αυτό σάς πονάει. Για να μην μπερδευτείτε μην επιτρέψετε σε κανέναν να επέμβει στην προσωπική σας ζωή, όσο κι αν έχει καλές προθέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πιο εντυπωσιακή γιαγιά της σόουμπιζ για ψώνια στη Γλυφάδα

Μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό μας φακό χαμογέλασε και συνέχισε τη βόλτα της.

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

«Θα είχα κρεμαστεί απ’ το ταβάνι αν έμενα με έναν άντρα 10 χρόνια»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε πως δεν θα μπορούσε να είναι με τον ίδιο άντρα πολλά χρόνια

Ρέβης σε άγρια καταδίωξη – Συνελήφθη ο άλλοτε μάνατζερ των Αλεξανδράτου – Ντούβλη

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών ο πάλαι ποτέ μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών Σπύρος Ρέβης, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη στην οποία ενεπλάκη, στην Κηφισιά!

Χαμογελάει ξανά η Άννα Λιβαθυνού – Η selfie, το μήνυμά της και το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1

Η Άννα Λιβαθυνού μετά την απομάκρυνσή της από την...

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Μπισμπίκη junior και το μήνυμα όλο νόημα

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με τον γιο της καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν για φαγητό με τη Δέσποινα Βανδή και φίλους.