Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δεν θα σας είναι ευχάριστα …

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, μια που θα υπάρχουν συγκρούσεις στη δουλειά σας, και συγκεντρωθείτε στο να κατακτήσετε τους στόχους σας, καθώς είστε ικανοί ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες που σας βασανίζουν καιρό και κάντε μια καινούργια αρχή, που θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και την ποιότητα της ζωής σας. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό, και ξαφνιάστε τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφασίστε να δείτε τη ζωή όπως πραγματικά είναι, χωρίς να ζείτε σε ουτοπίες, και μην απομονώνεστε, αν δεν αισθάνεστε καλά ή σας κουράζουν οι άλλοι. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα χωρίς άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρακτικότητα μηδέν και αισιοδοξία στο ανώτατο όριο διακρίνουν τις σκέψεις και τις πράξεις σας, κάνοντάς σας να αναζητάτε συνέχεια καινούργιους δρόμους, ενώ ακόμα και οι παλιοί έχουν να σας προσφέρουν κάτι.

ΛΕΩΝ: Ξαναβρείτε το χιούμορ και τη διπλωματία για να συνεχίσετε να είστε αποδεκτοί. Η άρνηση επικοινωνίας και η επιθετικότητα θα σας οδηγήσουν στη μοναξιά, η οποία σας φοβίζει. Μην υποχωρήσετε σε απαιτήσεις που είναι τελείως αντίθετες με τις δικές σας απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές είναι ευχάριστες μόνο όταν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, διαφορετικά γίνονται αιτία να χαλάσουν τα σχέδιά σας ή οι σχέσεις σας με τους άλλους. Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν, ώστε να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του εργασιακού σας χώρου, που εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ό,τι υπολογίζατε. Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης, ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δεν θα σας είναι ευχάριστα, αλλά και τις γνωριμίες σας, που μπορεί να ξυπνήσουν ξεχασμένες σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σιγουρέψτε τους επόμενους στόχους σας προτού βρεθείτε σε αδιέξοδο, αφού οι οικονομικές σας απώλειες είναι μεγαλύτερες απ’ ό,τι είχατε υπολογίσει και επιστρατεύστε το ταλέντο σας σε στιγμές άρνησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι βαθιές αλλαγές των αναγκών σας, που και εσείς δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε, προκαλούν δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό μην εκνευρίζεστε, αν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε για τη σωστή προβολή του εαυτού σας, μια που οι επαγγελματικές επιτυχίες δεν λείπουν και προχωρήστε δυναμικά, αποφεύγοντας υποχρεώσεις σε φίλους. Κινηθείτε και εσείς για να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού έχετε ανοιχτό μυαλό, ξεπεράστε τις προκαταλήψεις που σας έχουν δημιουργηθεί από μερικές εμπειρίες, ώστε να επιτευχθεί σύμπνοια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δείξτε την ενόχλησή σας, εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...