Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα που έχετε σε συναισθηματικό επίπεδο δεν σας αφήνουν να κρίνετε σωστά …

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο, φέρνοντας τα πάνω κάτω και τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσετε και τη συμπεριφορά σας. Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιλέξτε τις γνωριμίες σας και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Οσους δεν σας κάνουν, απλώς αφήστε τους. Δεν χρειάζεται να τους εξηγήσετε αυτά που δεν καταλαβαίνουν. Δεχτείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετατρέψτε το άγχος σας σε δημιουργικές δραστηριότητες και αποφύγετε τις διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στους στόχους σας. Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα θα ξεπεραστούν με προνοητικότητα. Εξάλλου, δεν θα λείψουν από δίπλα σας άτομα που είναι πρόθυμα να σας καταλάβουν και να σας βοηθήσουν. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.

ΛΕΩΝ: Ανακαλύψτε με ποιους τρόπους θα μπορέσετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αξιοποιώντας και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για αλλαγή στη ζωή σας. Πρώτα όμως πρέπει να κάνετε έναν προσεκτικό έλεγχο των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα που έχετε σε συναισθηματικό επίπεδο δεν σας αφήνουν να κρίνετε σωστά, όμως τίποτα δεν γίνεται εύκολα ή γρήγορα και αν δεν στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε τον θυμό μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ: Ηρεμήστε, ξεκουραστείτε και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας. Λάθη τακτικής που θα προκαλέσουν ανεπιθύμητες περιπλοκές είναι σκόπιμο να τα αποφύγετε. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και να μη φτάνετε στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσφορές στον αισθηματικό τομέα σας είναι πολλές, αλλά ό,τι σας ενδιαφέρει δεν σας ικανοποιεί. Μια ερωτική περιπέτεια έρχεται για να ενισχύσει την αισιοδοξία σας. Φανείτε ανεκτικοί σε ό,τι αφορά συμπεριφορές άλλων που δεν σας αρέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως ένα ταξίδι ματαιωθεί ή μια συμφωνία καθυστερήσει να υλοποιηθεί, αλλά θα σας γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας, με καλές προοπτικές για το μέλλον. Φροντίστε να αποβάλετε το άγχος σας, γιατί επηρεάζει τη μαχητικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας αρχίζει να βελτιώνεται, όμως δεν θα πρέπει να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παρατυπίες και λάθη που θα έχουν αντίκτυπο στα σχέδιά σας και κάντε συνετούς οικονομικούς χειρισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μόνο με ηρεμία θα καταφέρετε να δείτε ποια πρόσωπα δεν θέλουν τίποτα να δώσουν ή ίσως δεν μπορούν. Σας αρέσει ή όχι, πρέπει να προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε τον απολογισμό σας και θα διαπιστώσετε ότι ακόμα κι αν αγχώνεστε ή πιέζεστε κάποιες φορές, τελικά προοδεύετε και σίγουρα δεν ανήκετε στους χαμένους. Αν, όμως, περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους, είναι πολύ πιθανόν να δυσαρεστηθείτε

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...