Χαροκαμένος παππούς έχτισε παρεκκλήσι στη Σύρο

❱❱ Ο πόνος από τον χαμό της εγγονής του Κατερίνας σε ηλικία μόλις 22 ετών ενέπνευσε έναν ηλικιωμένο να δημιουργήσει στη Σύρο το «σπίτι των αγγέλων»…… ένα μικρό παρεκκλήσι αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά του νησιού που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

Οι εικόνες μέσα στο παρεκκλήσι της αγίας Αικατερίνης στον οικισμό Μάννα είναι πραγματικά συγκινητικές αφού, εκτός από τη φωτογραφία της εγγονής του Κατερίνας, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Ροσσολάτος κατάφερε να συλλέξει και όλων των χαμένων παιδιών.

Για τη δημιουργία του ιερού χώρου είχε στο πλευρό του και την κόρη του Μανταλένα, μητέρα της 22χρονης Κατερίνας που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.

Αδικος χαμός

Ανάμεσα στις φωτογραφίες στο εσωτερικό του μικρού ναού υπάρχει η επιγραφή «το σπίτι των αγγέλων». Το εκκλησάκι της αγίας Αικατερίνης άνοιξε τις πύλες του το απόγευμα της Τετάρτης, ακριβώς με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον άδικο χαμό της Κατερίνας στις 11 Σεπτεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η τελετή στην οποία χοροστάτησε ο βικάριος π. Αντώνιος Βουτσίνος ήταν άκρως συγκινητική, καθώς ξύπνησε μνήμες, αλλά αποτέλεσε και μια τιμητική διαδικασία προς όλους τους νέους ανθρώπους που έφυγαν ανεπάντεχα.

Εκεί βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι όλων των παιδιών που αγκάλιασαν την προσπάθεια του Νίκου Ροσσολάτου και μοιράστηκαν συγκινημένοι τους δικούς τους πόνους και καημούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»