Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2025

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Υγεία και μάθηση: Πώς ο ύπνος, η διατροφή και η άσκηση ενισχύουν...

Η σχέση μεταξύ υγείας και μάθησης είναι αλληλένδετη. Ο...

Μια βραδιά στο Booking Hill House

Μπαίνοντας στο παλιό νεοκλασικό με την αυλή, στην καρδιά...

Πέθανε η Μπριζίτ Μπαρντό

Έφυγε από τη ζωή η Μπριζίτ Μπαρντό σε ηλικία...

Η απιστία έχει σουξέ για την Χριστίνα Θεωνά

❱❱ Εξομολογήσεις από τη Χριστίνα Θεωνά που κάνει πρεμιέρα απόψε στο Posidonio με τον Δημάκη και τη ΧρύσπαΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

«Να πιάσεις πάτο!» εύχεται μέσα από το νέο, ομώνυμο τραγούδι της η Χριστίνα Θεωνά στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την κεράτωσε δύο μήνες πριν από τον γάμο τους, ύστερα από δυόμισι και πλέον χρόνια δεσμού! 

Την αποκάλυψη κάνει η ίδια σε συνέντευξή της στην «Espresso», με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της στο Posidonio με τον Μάκη Δημάκη και τη Χρύσπα, και δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την ιδιαίτερη ιστορία.

Πρόκειται για μια «επιθετική μπαλάντα», όπως την περιγράφει η όμορφη τραγουδίστρια, και την επέλεξε γιατί «βρίσκομαι σε τέτοιο mood αυτή την εποχή», όπως λέει χαρακτηριστικά. «Ηταν να επιλέξω ανάμεσα σε αυτό το τραγούδι και σε ένα χορευτικό με τίτλο “Ερωτευμένη πολύ”, και είπα “όχι το δεύτερο τώρα, δεν μου ταιριάζει – θα το βγάλω τον Μάιο”.

Τώρα θα βγάλω το “Να πιάσεις πάτο”, που είναι βιωματικό, με εκφράζει και το εύχομαι στον πρώην μου! Έφτασα στο σημείο να σκεφτώ έτσι και να μπω σε αυτό το mood, γιατί ήμασταν μαζί δυόμισι χρόνια, ετοιμαζόμασταν να παντρευτούμε και δύο μήνες πριν από τον γάμο με κεράτωσε. Το είχα υποψιαστεί, αλλά όταν μου ήρθαν και φωτογραφίες-ντοκουμέντα σιγουρεύτηκα. Μόλις το έμαθα, χωρίσαμε φυσικά. Ήμουν ανένδοτη. Δεν συγχωρώ την απιστία και το ψέμα. Τώρα, βέβαια, ό,τι έγινε έγινε… Με το χαμόγελο στα χείλη προχωράμε μπροστά και του ευχόμαστε “να πιάσει πάτο”. Χα, χα, χα!» μας εξηγεί γελώντας η όμορφη Χριστίνα.

Το βιντεοκλίπ

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την GABI music, μαζί με το βιντεοκλίπ του. «Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Χρήστος Αναστασίου και η σκηνοθεσία είναι του Αλεξ Κωνσταντινίδη» αναφέρει η όμορφη ξανθιά και επιβεβαιώνει αυτό που υποψιαζόμασταν: «Το βιντεοκλίπ θα αναπαριστά την ιστορία της απιστίας, πρέπει να σας πω!» Προς το παρόν, η Χριστίνα είναι έτοιμη για την αποψινή της πρεμιέρα (Παρασκευή και 13) στο Posidonio με τον Μάκη Δημάκη και τη Χρύσπα. «Δεν είμαι προληπτική, δεν πιστεύω σε αυτά! Είμαι σίγουρη ότι θα “βουλιάξει” από τον κόσμο το μαγαζί!» μας λέει με ενθουσιασμό.

Η Χριστίνα ασχολείται με το τραγούδι από το 2015, όταν στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη την είδε ο Σταμάτης Γονίδης, την πήρε μαζί του σε μια περιοδεία του στο εξωτερικό και έκτοτε ξεκίνησε η καριέρα της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Τα Χριστούγεννα των «επωνύμων» της ελληνικής σόουμπιζ

Σε  εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και η...

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με την απώλεια του Αντώνη...

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου
spot_img








Μποζουκια Αθηνα