Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Σαν μια σταγόνα νερό … Κοσιώνη και Στεφανίδου

❱❱ Κοσιώνη και Στεφανίδου με ίδιο φόρεμα στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣκαίΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο φόβος κάθε παρουσιάστριας πήρε σάρκα και οστά στην περίπτωση της Σίας Κοσιώνη και της Τατιάνας Στεφανίδου. Οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν, χωρίς να το γνωρίζουν, με το ίδιο φόρεμα στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του Σκάι για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στην αρχή «πάγωσαν» από τη σύμπτωση, αλλά στη συνέχεια έδειξαν να χαλαρώνουν. 

Η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν για ένα δερμάτινο shoulder dress στην ίδια ταμπά απόχρωση, δημιουργία της Simona Corsellini, κόστους 259 ευρώ. Και οι δύο επέλεξαν μάλιστα ζώνη για να προσδώσουν περισσότερο στιλ στην εμφάνισή τους, ωστόσο σε αυτή την επιλογή τους διαφοροποιήθηκαν, καθώς οι ζώνες τους ήταν διαφορετικές: της Σίας είχε έναν τόνο πιο σκούρο.

Οι γόβες τους παρ’ όλα αυτά έμοιαζαν επίσης. Η Τατιάνα σχολίασε με χιούμορ το γεγονός, λέγοντας «Μας βλέπω στον Λιάγκα», ενώ η Σία Κοσιώνη, πιο χαμογελαστή από ποτέ, φάνηκε ότι δεν έδωσε και μεγάλη σημασία στο γεγονός, ενώ δέχτηκε με ευγνωμοσύνη τις φιλοφρονήσεις του Γιώργου Αυτιά όταν της είπε «το κανάλι μας έχει την πιο όμορφη γυναίκα των δελτίων ειδήσεων» και οι δυο τους συνέχισαν να κουβεντιάζουν για αρκετή ώρα.

Θέμα συζήτησης

Πάντως, στα πηγαδάκια παρουσίασης του προγράμματος η ενδυματολογική… σύμπτωση έγινε θέμα συζήτησης. Κάποιοι σχολίασαν ότι η Σία ήταν πιο λαμπερή από την Τατιάνα, ενώ άλλοι «ψήφισαν» το στιλ της «Τάτι».

Οι περισσότεροι, πάντως, συμφωνήσαν πως όσο και να έδειχναν άνετες, μέσα τους μάλλον… σιγόβραζαν λόγω της διαβολικής σύμπτωσης.

Πάντως, αμφότερες διαθέτουν κορμί-λαμπάδα και υποστήριξαν άψογα το ρούχο που επέλεξαν, απλώς τούς «έκατσε» μια άτυχη στιγμή, από αυτές που συμβαίνουν σπάνια.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα