Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Η Πατουλίδου σπριντάρει για το σανίδι

❱❱ Η χρυσή ολυμπιονίκης σε guest ρόλο με τον Σταρόβα στην παράσταση «Γόβα Παρθένα»«Κρυφό καημό» φαίνεται πως έχει το θέατρο η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Στις 19 Σεπτεμβρίου η χρυσή ολυμπιονίκης θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Γόβα Παρθένα» στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών μαζί με τον φίλο της Δημήτρη Σταρόβα.

Πρώτη φορά που ανέβηκε η Βούλα στο θεατρικό σανίδι ήταν το 2015, όταν έπαιξε στην παράσταση «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα», που παρουσιάστηκε σε θεατρικές σκηνές της Γερμανίας, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους ποντιακής καταγωγής θεατρόφιλους για την προστασία της πανάρχαιας ποντιακής διαλέκτου.

Τώρα κάνει θεατρικό comeback παίζοντας σε δεύτερη ποντιακή επιθεώρηση, στη «Γόβα Παρθένα», που σκοπό και πάλι έχει να κάνει το κοινό να έρθει πιο κοντά στην ποντιακή διάλεκτο. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία σε κείμενα του Δημήτρη Πιπερίδη.

«Η παράσταση είναι ένα από τα πιο πολιτικά πράγματα που έχω κάνει μέχρι σήμερα» έχει δηλώσει στο παρελθόν η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η οποία από τον αθλητισμό πέρασε στην πολιτική, φλερτάροντας ενίοτε και με την υποκριτική. Ανατρεπτική και απρόβλεπτη η Βούλα.

Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα

kerameos 0

Στα χνάρια της Αννας Διαμαντοπούλου βαδίζει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Χθες δέχτηκε στο υπουργείο τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουλιάνο Αμάτο, ακριβώς όπως είχε κάνει και η προκάτοχός της παλαιότερα, η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, καθηγητής Τζουλιάνο Αμάτο, είχε έρθει στην Αθήνα και έκλεισε τις τελευταίες λεπτομέρειες, υπογράφοντας «μυστικό πρωτόκολλο» για την ίδρυση ιδιωτικής Νομικής Σχολής με την τότε υπουργό Παιδείας και προσωπική του φίλη Αννα Διαμαντοπούλου.

Αυτό φυσικά δεν έγινε, αλλά η Αννα και ο Τζουλιάνο, που είναι ιδιαίτερα φιλέλληνας, συνέχισαν να διατηρούν φιλία. Τώρα προφανώς ο Αμάτο απέκτησε και νέα φίλη, τη Νίκη Κεραμέως.

Ο Λεβέντης περιμένει να «σκοντάψει» ο Μητσοτάκης

leventis 1

«Δεν κάνω πίσω», δήλωσε με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Λεβέντης (φωτό). Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ έδωσε χθες ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, επιμένοντας ότι, παρά την έξοδό του από τη Βουλή, το κόμμα θα συνεχίσει να υπάρχει και θα ανανεωθεί.

«Ο,τι μέλλον έχει η δημοκρατία έχει και η Ενωση Κεντρώων. Η δημοκρατία ποτέ δεν πεθαίνει. Εγώ θα συνεχίσω να συμμαχώ με τον λαό και το ανώνυμο πλήθος. Αυτό είναι το κεφάλαιό μου» είχε δηλώσει στη στήλη ο Βασίλης Λεβέντης.

Το ίδιο επανέλαβε και χθες συμπληρώνοντας: «Ηδη στο κόμμα εγγράφουμε νέα μέλη και θα κάνουμε ανασύσταση του κόμματος. Ελπίζω σε δυο τρεις μήνες το κόμμα να ξαναβρεί τα παλιά ποσοστά του. Πλέον περιμένουμε, και είναι θέμα χρόνου πότε θα σκοντάψει ο Μητσοτάκης για να ξαναμπούμε στη Βουλή. Η οργή κατά του Μητσοτάκη και του Τσίπρα θα είναι το δικό μου κεφάλαιο».

Στη συνέντευξη έδωσε το «παρών» αρκετός κόσμος, όμως στο πλάι του προέδρου αυτήν τη φορά δεν ήταν ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος προτίμησε να βρίσκεται στο πλευρό των δύο παιδιών του στην έναρξη της σχολικής χρονιάς.

offer



{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...