Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να...

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Ελεύθερος ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Σεβόμενος τα παιδάκια μου, δεν έχω να πω...

Συνοδεία αστυνομικών πέρασε χθες το μεσημέρι το κατώφλι των Δικαστηρίων Τριπόλεως ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Αρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος συνελήφθη ανήμερα τα Χριστούγεννα κατόπιν μήνυσης για ενδοοικογενειακή απειλή που υπέβαλε σε βάρος του η εν διαστάσει σύζυγός του Δήμητρα Παρασκευοπούλου.

Τα Χριστούγεννα των «επωνύμων» της ελληνικής σόουμπιζ

Σε  εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και η...

UFΟ ισοπέδωσαν τα Χανιά!

Κάνει θραύση στο διαδίκτυο το βίντεο-υπερθέαμα 33χρονου, με την πόλη να παραδίδεται στο έλεος εξωγήινων.

Τα Χανιά δέχτηκαν επίθεση από UFO! Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, το λιμάνι και η παλιά πόλη των Χανίων καταστράφηκαν από την ανελέητη επίθεση εξωγήινων, οι οποίοι με διαστημόπλοια, φλογοβόλα και ακτινοβόλα όπλα ισοπέδωσαν και εξαφάνισαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Αράχνες-γίγαντες και σιδερένιες σφαίρες σε μέγεθος πολυκατοικίας μετέτρεψαν την κρητική πόλη σε βομβαρδισμένο τοπίο, προκαλώντας τρόμο και πανικό σε ντόπιους και τουρίστες. Ολα τα παραπάνω δεν αποτελούν πραγματικότητα, αλλά αποκύημα της φαντασίας του Χανιώτη Αντώνη Τζατζάνη!


Το βίντεο που δημιούργησε ο νοσηλευτής και μέλος της κινηματογραφικής ομάδας της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου είναι εξαιρετικό και πέρα για πέρα ρεαλιστικό και για τον λόγο αυτό έχει κάνει τον γύρο του ίντερνετ αποκτώντας χιλιάδες views.


«Ενα ήρεμο απόγευμα εκμεταλλεύτηκαν οι εχθροί της ειρήνης και ετοίμασαν επίθεση». Με αυτές τις λέξεις προλογίζει ο 33χρονος το βίντεό του, διάρκειας 2 λεπτών και 41 δευτερολέπτων. Ακολουθούν φωτιές και βόμβες λέιζερ που ρίχνει ένα διαστημόπλοιο στο λιμάνι, ενώ μέσα σε ένα δευτερόλεπτο καταστρέφεται ο φάρος-σήμα κατατεθέν της πόλης που επί πέντε αιώνες στέκει αγέρωχος στο παλιό λιμάνι των Χανίων!


Τεράστιοι βράχοι πέφτουν στο οδόστρωμα, ενώ γιγαντιαία σιδερένια ρομπότ-εξωγήινοι πυροβολούν σταθμευμένα αυτοκίνητα και μηχανές, οχήματα εκσφενδονίζονται σε διάφορα σημεία, ενώ η παλιά πόλη καταποντίζεται από βροχή πετρωμάτων. Σε ένα μέρος του βίντεο πέφτει μια τεράστια σιδερένια σφαίρα, βάρους πολλών τόνων, στο σημείο όπου περνάει ένας άνθρωπος. Τέλος, ένα ελικόπτερο πέφτει και ανατινάζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, ενώ την εμφάνισή της κάνει και μια γιγαντιαία αράχνη-δολοφόνος!


Οπως είπε μιλώντας στην «Espresso» ο κ. Τζατζάνης, «το βίντεο αυτό με τίτλο “Στόχος επίθεσης τα Χανιά!!!” είναι δημιουργία δύο ωρών και φτιαγμένο όλο από τέσσερις εφαρμογές στο κινητό μου. Ο στόχος ήταν να δοκιμάσω τις εφαρμογές και να αποδείξω στους φίλους μου πόσο εύκολο και σχεδόν χωρίς κόστος είναι να δημιουργήσεις εντυπωσιακά υπερθεάματα.


Απουσιάζουν όμως το ύφος και το ήθος, όπως πιστεύω ότι συνηθίζεται στις περισσότερες ταινίες δράσης. Μετά τη μεγάλη δημοτικότητα του βίντεο, άρχισε να με προβληματίζει το γεγονός ότι ένα μικρό και πρόχειρο δημιούργημά μου ξεπέρασε τις 8.000 προβολές μέσα σε διάστημα ενός Σαββατοκύριακου, σε αντίθεση με τις έξι ταινίες που δημιουργήσαμε στην κινηματογραφική ομάδα της μητρόπολης, οι οποίες δεν έχουν την ίδια ανταπόκριση στο διαδικτυακό κοινό! Ταινίες ποιοτικές, φτιαγμένες με μεράκι, ιδρώτα, αληθινό εθελοντισμό και με προσεγμένο, ουσιαστικό σενάριο».


Οι έξι ταινίες μικρού μήκους από την εθελοντική ομάδα


Η πρώτη ταινία, «Η εικόνα», αφορά την επέτειο του ’40 και είναι ουσιαστικά η ιστορία μιας εικόνας την περίοδο του πολέμου (25′). Η δεύτερη είναι η «Αποθήκη της ελπίδας» και είναι μισή ντοκιμαντέρ και μισή ταινία. Ξεκινάει με τις ιστορίες δύο ηλικιωμένων των Χανίων που μιλούν για τις δυσκολίες της κρίσης κατά τον πόλεμο του ’40. Ακολουθεί η ιστορία κάποιων παιδιών που απομονώθηκαν σε μια αποθήκη και προσπαθούν να επιβιώσουν στην Αθήνα την εποχή της μεγάλης πείνας (23′).


Η τρίτη είναι το «Θυμάμαι» και αφορά την καταστροφή της Χίου (45′). Η τέταρτη είναι το «Πρωτοχρονιάτικο παραμύθι» και αφορά τα Χριστούγεννα, μια σύγχρονη ταινία με το σενάριο να αποτελεί διασκευή του ομώνυμου διηγήματος της Πηνελόπης Δέλτα.


«Χατζή-Οσμάν Πασάς» είναι η πέμπτη ταινία και μιλάει για την ιστορία του γενικού διοικητή Κρήτης τη διετία 1812-1814 (50′). «Είναι πολύ ωραία ιστορία και την ανακαλύψαμε στο βιβλιοπωλείο του δήμου» λέει ο Αντώνης Τζατζάνης. Η τελευταία ταινία, τα «Βήματα ψυχής», είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.


Μιλάει για τους ανθρώπους που 73 χρόνια μετά το πατριωτικό «ΟΧΙ» των Ελλήνων στους κατακτητές αναδεικνύονται ήρωες μέσα από τις δυσκολίες και τις μάχες και αγωνίζονται γενναία για τα ιδανικά της πατρίδας μας.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με την απώλεια του Αντώνη...

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος

Ο Στηβ Ντούζος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;

Τα νυχτοπερπατήματα του Απόστολου Γκλέτσου με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα

Ο Απόστολος Γκλέτσος διανύει μία ωραία φάση στη ζωή του και αυτό δεν κρύβεται.

Δεν πάει ο νους σας ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι ο χαριτωμένος μικρούλης

Ο μικρούλης της φωτογραφίας πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον φωτογραφικό φακό των γονιών του μερικά χρόνια πριν. Π
spot_img








Μποζουκια Αθηνα