Ο Πάριος «πετάει» από έρωτα

❱❱ Πανέμορφη αεροσυνοδός έχει κλέψει την καρδιά του σπουδαίου τραγουδιστή«Ταξίδι του έρωτα» λεγόταν η επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία που πραγματοποίησε ανά την Ελλάδα ο Γιάννης Πάριος το φετινό καλοκαίρι και τώρα εξηγείται από πού εμπνεύστηκε τον τίτλο.

«Έρωτας είναι θαρρώ» το συναίσθημα που νιώθει ο αγαπημένος καλλιτέχνης και τον έχει κάνει να πετάει στα ουράνια. Και μη νομίζετε πως πρόκειται για τίποτα τυχαίες… πτήσεις, αφού -όπως λέγεται- η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του εργάζεται πάνω από τα σύννεφα!

Ο τροβαδούρος του έρωτα έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, μετά το οριστικό φινάλε της πολυσυζητημένης σχέσης του με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Έπειτα από ένα διάστημα μοναξιάς, λοιπόν, μπήκε σε νέα σχέση, η οποία του έχει δώσει… φτερά.

Η καλλονή στην οποία τραγουδάει πριβέ ο τροβαδούρος του έρωτα ακούει στο όνομα Στέλλα Δόντση, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, είναι αεροσυνοδός και διαθέτει ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια και καλλίγραμμο σώμα.

Στο καμαρίνι

Όπως έγραψε η «Real Life», η όμορφη σύντροφος του Πάριου τον περασμένο χειμώνα βρισκόταν πολύ συχνά στο καμαρίνι του στο κέντρο όπου εμφανιζόταν, ενώ μέχρι και τώρα στέκεται στο πλευρό του τραγουδιστή διακριτικά και ουσιαστικά, προσφέροντάς του απλόχερα όμορφα συναισθήματα, κάνοντάς τον ευτυχισμένο.

Το καλοκαίρι το ζευγάρι πέρασε μερικές μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στην ιδιαίτερη πατρίδα και πολυαγαπημένο νησί του καλλιτέχνη, την Πάρο.

Μάλιστα, η Στέλλα, αν και έχει χόμπι τη φωτογραφία και πολύ συχνά ανεβάζει στα social media λήψεις της από το αεροπλάνο ή την καθημερινότητά της, αντιστάθηκε στον πειρασμό και δεν κοινοποίησε καμία κοινή εικόνα της με τον τροβαδούρο του έρωτα από την Πάρο, για να μην προδώσει το ρομαντικό μυστικό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...