Θρίλερ με 25χρονη καλλονή που βρέθηκε κρεμασμένη από μονόζυγο στο παρκάκι πίσω από το Καλλιμάρμαρο

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ο φύλακας του Καλλιμάρμαρου, όταν έπιασε δουλειά το πρωί της Δευτέρας και άνοιξε την πόρτα που οδηγεί στο παρκάκι, πίσω από το πέταλο του σταδίου, καθώς αντίκρισε το άψυχο κορμί μιας εντυπωσιακής γυναίκας που κρεμόταν από ένα υπαίθριο μονόζυγο, με έναν βρόχο από λουρί σκύλου που είχε περάσει στον λαιμό της!

Ο φύλακας ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο για να ρίξει φως στην αινιγματική σκηνή η οποία είχε στηθεί στο υπαίθριο γυμναστήριο με θέα το Παναθηναϊκό Στάδιο. Oπως διαπιστώθηκε, η νεκρή ήταν μια 25χρονη καλλονή από τη Γεωργία, η οποία μάλιστα άφησε την τελευταία της πνοή φορώντας ρούχα που θα απαιτούσε μια βραδινή έξοδος σε πολυτελές ρεστοράν.

Πάνω στην καλλίγραμμη γυναίκα βρέθηκε το τσαντάκι της με τα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ στην αριστερή τσέπη του παλτού της οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο είχαν καταγραφεί αμέτρητες αναπάντητες κλήσεις από τη μητέρα της και τον EΈλληνα σύντροφό της, που την αναζητούσαν από το βράδυ της Κυριακής.

Η γοητευτική Γεωργιανή ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας και κατοικούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μετς. Ο σύντροφός της και η μητέρα της ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν το βράδυ της Κυριακής και πως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Η «απάντηση» στην αγωνία τους ήρθε με τον πιο φρικτό τρόπο… Και οι δύο εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 25χρονη δεν είχε τον παραμικρό λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και πως δεν είχε δείξει κάτι που να τους βάλει σε υποψίες, αφού η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοχειρία, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί έως ότου «μιλήσει» η νεκροτομή που επρόκειτο να γίνει σήμερα στη σορό της εντυπωσιακής κοπέλας.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο εκτυλίχθηκε το θρίλερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Ερωτευμένη ξανά η Σοφία Μαριόλα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο με γοητευτικό κύριο

Η Σοφία Μαριόλα ερωτεύτηκε ξανά; Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Η μικρούλα της σειράς «Έτσι ξαφνικά» έγινε δημοσιογράφος – Δείτε σε ποια πετυχημένη εκπομπή δουλεύει

Η σειρά «Έτσι ξαφνικά» του MEGA γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Προβλήθηκε το 2004 και σάρωσε!

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ξέσπασε σε λυγμούς η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κηδεία της Μαρινέλλας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πολύ καλή φίλη με τη Μαρινέλλα και τα τελευταία χρόνια έκαναν περισσότερη παρέα.