Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026

Γενέθλια on air για Σκορδά – Ουγγαρέζο: Η συγκινητική ευχή της Φαίης...

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Φαίη Σκορδά και...

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή

Γνωστή ηθοποιός εξομολογείται: «Σε ευχαριστώ που με αγαπάς και κάνεις τη ζωή...

Η γνωστή ηθοποιός ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά στον σύντροφό της της για τα γενέθλιά του με ένα όμορφο ποστ.

«Porto Leone»: Ο Γρηγόρης αποκαλύπτει στην Αγγελική την αλήθεια για τον φόνου...

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε η σειρά «Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια».

Θρίλερ με 25χρονη καλλονή που βρέθηκε κρεμασμένη από μονόζυγο στο παρκάκι πίσω από το Καλλιμάρμαρο

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ο φύλακας του Καλλιμάρμαρου, όταν έπιασε δουλειά το πρωί της Δευτέρας και άνοιξε την πόρτα που οδηγεί στο παρκάκι, πίσω από το πέταλο του σταδίου, καθώς αντίκρισε το άψυχο κορμί μιας εντυπωσιακής γυναίκας που κρεμόταν από ένα υπαίθριο μονόζυγο, με έναν βρόχο από λουρί σκύλου που είχε περάσει στον λαιμό της!

Ο φύλακας ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο για να ρίξει φως στην αινιγματική σκηνή η οποία είχε στηθεί στο υπαίθριο γυμναστήριο με θέα το Παναθηναϊκό Στάδιο. Oπως διαπιστώθηκε, η νεκρή ήταν μια 25χρονη καλλονή από τη Γεωργία, η οποία μάλιστα άφησε την τελευταία της πνοή φορώντας ρούχα που θα απαιτούσε μια βραδινή έξοδος σε πολυτελές ρεστοράν.

Πάνω στην καλλίγραμμη γυναίκα βρέθηκε το τσαντάκι της με τα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ στην αριστερή τσέπη του παλτού της οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο είχαν καταγραφεί αμέτρητες αναπάντητες κλήσεις από τη μητέρα της και τον EΈλληνα σύντροφό της, που την αναζητούσαν από το βράδυ της Κυριακής.

Η γοητευτική Γεωργιανή ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας και κατοικούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μετς. Ο σύντροφός της και η μητέρα της ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν το βράδυ της Κυριακής και πως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Η «απάντηση» στην αγωνία τους ήρθε με τον πιο φρικτό τρόπο… Και οι δύο εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 25χρονη δεν είχε τον παραμικρό λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και πως δεν είχε δείξει κάτι που να τους βάλει σε υποψίες, αφού η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοχειρία, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί έως ότου «μιλήσει» η νεκροτομή που επρόκειτο να γίνει σήμερα στη σορό της εντυπωσιακής κοπέλας.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο εκτυλίχθηκε το θρίλερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σπαρακτικό αντίο στον Γιώργο Μάρκου: Έφυγε στα 58 ο διευθυντής του MAD TV

Ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο...

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Ναταλία Γερμανού: Παρενέβη στον αέρα του ΑΝΤ1 μετά τα σχόλια του Δημήτρη Πανόπουλου

Μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δημήτρης...

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; Το δημόσιο ξέσπασμά της

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.