Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

Ράγισε το… φιλέ

Λένε πως στον λαμπερό κόσμο του lifestyle η σιωπή...

Λάνθιμος ανφάς και προφίλ σε 182 κλικ

Από τα Οσκαρ, στο φως των προβολέων της Στέγης!...

«Θα σου κάνω μακαρόνια με χαλούμι για να φας…»

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει βαλίτσες τον Απρίλιο, καθώς πρόκειται...

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

«Τσόντα» στην ΕΡΤ 2 πρωινιάτικα!

Προφανώς και δεν θα πίστευαν στα μάτια τους όσοι τηλεθεατές έπεσαν το πρωινό της Δευτέρας πάνω σε ερωτικές σκηνές ελληνικού σίριαλ που προβάλλει η ΕΡΤ2.

Νοικοκυρές και μητέρες, μικρά παιδιά (πολλά σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα αυτές τις ημέρες είναι «ερειπωμένα» από μαθητές λόγω της γρίπης που θερίζει) αλλά και συνταξιούχοι έκπληκτοι παρακολούθησαν στις 11.30 (!) το πρωί τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η ζωή κι ο θάνατος του Καραβέλα», που παίζεται σε επανάληψη στο κρατικό κανάλι, να επιδίδονται γυμνοί σε παθιασμένο σεξ!

Κάποιοι στην ΕΡΤ2 αποφάσισαν να προσφέρουν «εκπαιδευτική τηλεόραση» χωρίς αντίτιμο για… πρωινό ή -αλλιώς- δωρεάν «μαθήματα σεξ» και μάλιστα με το καλημέρα σας, χωρίς ένδειξη περί ακαταλληλότητας! Το κρατικό κανάλι, που, σημειωτέον, χρηματοδοτείται από τον ελληνικό λαό, δηλαδή το πληρώνουμε όλοι εμείς από την τσέπη μας, φροντίζει για την… ψυχαγωγία των τηλεθεατών του ανορθόδοξα, με λάθος και προκλητικό τρόπο.

Πρόκληση

Την ώρα που στην πρωινή ζώνη παίζουν από παιδικά προγράμματα, ενημερωτικές εκπομπές μέχρι στήλες μαγειρικής, ζωδίων και υπαρξιακών αναζητήσεων και σχέσεων (βλέπε «Διλήμματα» στην εκπομπή της Καινούργιου), η ΕΡΤ2 βάλθηκε να προκαλέσει τους τηλεθεατές με ακατάλληλες σκηνές! Και μπορεί το σίριαλ «Η ζωή κι ο θάνατος του Καραβέλα», που προβάλλει σε επανάληψη καθημερινά στις 11 το πρωί η ΕΡΤ2, να χαρακτηρίζεται ποιοτικό, όμως υπάρχουν σκηνές που μόνο κάποιος αδαής θα επέλεγε να «εισβάλουν» στη μικρή οθόνη τη συγκεκριμένη ώρα!

Ναι, κάποιοι μπορούν να θεωρούν αξιόλογη την κοινωνική σειρά (παραγωγής 1996), βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Κωνσταντίνου Θεοτόκη και με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Καλαβρούζο στον ρόλο του Θωμά Καραβέλα και τη Φιλαρέτη Κομνηνού στον ρόλο της Μαρίας, όμως όσοι αποφάσισαν να προβληθεί θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί ως προς την ώρα μετάδοσης! Γιατί, όπως και να έχει, είναι προκλητικό ο τηλεθεατής στις 11 το πρωί να παρακολουθεί σκηνές όπως αυτή όπου ένα νεαρό ζευγάρι ηθοποιών επιδίδεται με πάθος σε ιεραποστολικό σεξ πάνω στα άχυρα.

Όσο για το σήμα καταλληλότητας που έχουν βάλει οι «φωστήρες» της ΕΡΤ στη σειρά, είναι άνω των… 8 ετών. Και αναρωτιόμαστε εύλογα: οι ιθύνοντες του καναλιού που θεωρείται και «πυλώνας της Δημοκρατίας» στη χώρα μας δεν γνώριζαν τις σκηνές που περιέχει η εν λόγω σειρά; Δεν τσέκαραν προτού προγραμματίσουν την επανάληψη της προβολής της; Έριξαν απλά μία… κασέτα να παίζει; Ή θεωρούν πως δύο άνθρωποι που συνουσιάζονται με πάθος σε βουκολικό περιβάλλον είναι κατάλληλο θέαμα για παιδιά άνω των 8 ετών; Ή μήπως πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο προάγει την αποκέντρωση και την αγάπη για τη φύση, περνώντας παράλληλα μηνύματα για να καταπολεμηθεί η υπογονιμότητα, που μαστίζει τη χώρα μας; Λίγη προσοχή, κύριοι της ΕΡΤ, δεν βλάπτει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Μαζωνάκης: Στο νοσοκομείο και η μητέρα του – Νέες εξελίξεις

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έγινε γνωστό πως και η...

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.