Ο «βασιλιάς των τροφίμων» παράτησε τη σύζυγό του κι «έσκασε» 7.500.000€ για την… ερωμένη!

Ερωτική φωλιά πολλών εκατομμυρίων στην Κηφισιά απέκτησε πρόσφατα πασίγνωστος επιχειρηματίας από τον χώρο των τροφίμων προκειμένου να στεγάσει το πάθος του με μια γυναίκα που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του, βάζοντας μάλιστα «μπουρλότο» στον μακροχρόνιο γάμο του!

Όπως αποκάλυψαν στην «Espresso» καλά πληροφορημένες πηγές, ο έρωτας του μέχρι πρότινος υποδειγματικού οικογενειάρχη τού έχει πάρει τα μυαλά για τα καλά και ο ίδιος όχι μόνο εγκατέλειψε τη σύζυγό του στην υπερπολυτελή κατοικία όπου διέμεναν μαζί, στην Εκάλη, αλλά έβαλε βαθιά το χέρι στην -μεγάλη άλλωστε- τσέπη του προκειμένου να αποκτήσει ένα «κεραμίδι» αγκαλίτσα με την καινούργια του σύντροφο.

Ο δραστήριος επιχειρηματίας, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, ήταν αποφασισμένος να πληρώσει όσο όσο για τη μυθική έπαυλη στην Κηφισιά, η οποία ανήκε σε έναν από τους «μετρ» της αρχιτεκτονικής στη χώρα μας, ο οποίος φημίζεται για τις υψηλής αισθητικής κατασκευές και το εκλεπτυσμένο γούστο του. Το γούστο αυτό άλλωστε απλώνεται σε όλα τα επίπεδα της βίλας-υπερπαραγωγή στην Κηφισιά, που, σύμφωνα με πληροφορίες, στοίχισε στον νέο ιδιοκτήτη της το αστρονομικό ποσό των 7.500.000 ευρώ!

Ο… γαλαντόμος επιχειρηματίας, που ήθελε να εγκατασταθεί όσο πιο γρήγορα γινόταν στο νέο «παλάτι» του, δεν προχώρησε άλλωστε σε αλλαγές στο εσωτερικό της έπαυλης, τιμώντας τις στιλιστικές επιλογές του προηγούμενου ιδιοκτήτη της.

Η «χρυσή αγορά» για τον παντρεμένο επιχειρηματία, ο οποίος έχει τυφλωθεί από έρωτα, έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό, μια και αν γίνουν γνωστές οι πιπεράτες πτυχές της αγοράς, θα προκληθεί μέγα σούσουρο στα σαλόνια της καλής κοινωνίας και στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας!

Στα βόρεια προάστια

Πάντως, αν και μεγαλωμένος στο κέντρο, δεν φάνηκε διατεθειμένος να αποχωριστεί τα βόρεια προάστια, γι’ αυτό και το νέο απόκτημά του δεν απέχει πολύ από την προηγούμενη κατοικία του στην Εκάλη, εκεί όπου διέμενε με την επί σειρά ετών σύζυγό του και μητέρα των παιδιών τους, η οποία πάντως συνεχίζει τις εμφανίσεις της -σόλο πια- σε φιλανθρωπικά γκαλά και εκδηλώσεις.

Ερωμένη και απατημένη σύζυγος πλέον ζουν σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη. Το ζητούμενο πάντως είναι πώς θα αντιδράσει η δεύτερη, σε περίπτωση που πετύχει την «πέτρα του σκανδάλου»! Γιατί τότε μάλλον θα ξεχάσει το savoir vivre…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.