Η Τζούλια Νόβα και η Έλενα Καλλιοντζή παίρνουν τα… όπλα

Τα λουλούδια, όπως λένε, είναι για τις γυναίκες. Ορισμένες όμως τα καταφέρνουν μια χαρά και στα όπλα! Τρανταχτό παράδειγμα, η περίπτωση της Τζούλιας Νόβα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως παρτενέρ του Πέτρου Πολυχρονίδη στο τηλεπαιχνίδι του Star «Τροχός της τύχης».

Η εντυπωσιακή ξανθιά άνοιγε τα γράμματα στο πλατό για μερικά χρόνια, μέχρι που βαρέθηκε και αποχώρησε από την εκπομπή. Σήμερα η «Espresso» φέρνει στο φως ένα άλλο πρόσωπο του σέξι μοντέλου, πολύ πιο δυναμικό από εκείνο του «Τροχού».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και την Νάντια Αλεξίου, σε ρόλο εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει, με τις μαύρες ωτοασπίδες να καλύπτουν τον κρότο των βολών, η Τζούλια κρατάει στο χέρι τα Heckler & Koch P30L και Heckler & Koch SFP 9SF (0,9 mm), στοχεύει και πυροβολεί. Και στην προκειμένη περίπτωση η εντυπωσιακή γυναίκα δεν περνά απαρατήρητη, όχι μόνο για το παρουσιαστικό της αλλά και για τις εξαιρετικές επιδόσεις της, καθώς διακρίνεται για την ευστοχία της στις βολές.

Σε μια πρώτη γνωριμία με το άθλημα της σκοποβολής το μοντέλο από την Ουκρανία βρέθηκε την περασμένη Κυριακή, που ήταν και η Ημέρα της Γυναίκας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Ομίλου Αττικής Skomat, στο 2ο πεδίο βολής του ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου. Δεν ήταν όμως η μόνη αιθέρια παρουσία που βρέθηκε εκεί. Στο πεδίο βολής εντοπίσαμε και την πρώην παίκτρια του πρώτου κύκλου του reality του Star «Greece’s Next Top Model», την Έλενα Καλλιοντζή.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Δάβαρης, ιδρυτής του Σκοπευτικού Ομίλου Skomat, ανάφερε χαρακτηριστικά στην «Espresso» για την παρουσία των δύο σέξι γυναικών πως ο ήδη όμορφος χώρος της σκοποβολής έγινε ακόμη πιο θελκτικός με την παρουσία των δύο πανέμορφων μοντέλων!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.