Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Μόνο με την πειθώ θα αντιμετωπίσετε συνομιλητές σας που αντιδρούν. Στηρίξτε φίλους σας που βρίσκονται σε ανάλογη θέση με εσάς. Μην παρασυρθείτε από χίμαιρες, γιατί η προσγείωσή σας θα είναι ανώμαλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί, χωρίς να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο. Έχετε τον τρόπο σας να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να περιορίσουν στις κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε πιο ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά λόγω συνθηκών. Ερμηνεύστε κάποια λόγια συνεργατών σας, για να μπορέσετε να προλάβετε τις εξελίξεις. Μην επαναπαύεστε στους άλλους, γιατί θα είστε έρμαια των επιθυμιών τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν κάνετε βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις, σίγουρα κάνετε λάθος. Χειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία και όχι με συναισθηματισμό. Μην αποκαλύψετε προσωπικές σας στιγμές σε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

ΛΕΩΝ: Τα όριά σας δεν πρέπει να παραβιάζονται, ιδίως τώρα που δεν είστε τόσο καλά ψυχολογικά. Μη δέχεστε πιέσεις από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Τολμήστε δημιουργικές και μόνιμες αλλαγές στην προσωπική και κοινωνική ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκκρεμότητες και κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν με το τέλος του χρόνου. Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητές σας, για να γεφυρώσετε διαφορές που έχουν προκύψει με τους συνεργάτες σας εξαιτίας αυτών.

ΖΥΓΟΣ: Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας. Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα οικογενειακά σας θέματα προσπαθήστε να μη συμπεριφέρεστε σαν παιδί, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να μην υπάρχουν θύτες και θύματα. Να είστε προσεκτικοί και μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ηθική σας θα σας επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Μην υιοθετήσετε το σνομπ ύφος, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας ταιριάζει και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα και αυτό θα επηρεάζει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή. Τα σχέδια και οι αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Επανεξετάστε καταστάσεις, αλλάξτε τη σειρά των προτεραιοτήτων σας και προωθήστε κοινούς εποικοδομητικούς στόχους, ακόμα και αν κάποιες στιγμές προβληματιστείτε έντονα με τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...