Ζουζουνιές και sushi για Τσαγκρίδη – Καινούργιου

Sushi και… ζουζουνιές για την Κατερίνα Καινούργιου και τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που μετρά έναν χρόνο κοινής πορείας, το βράδυ της Τετάρτης απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο σε ιαπωνικό restaurant στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Βριλήσσια. Οι δυο τους πέρασαν όμορφα, χαλαρώνοντας και δοκιμάζοντας ξεχωριστές gourmet γεύσεις.

Φυσικά δεν ξέχασαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη αυτή βραδιά με τους followers τους, κάτι που ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα, μια και προηγουμένως έκρυβαν τη σχέση τους από τη δημοσιότητα και τα social media.

Τόσο ο εφοπλιστής όσο και η παρουσιάστρια ανέβασαν φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά πιάτα στο Ιnstagram, κερδίζοντας πολλά likes και σχόλια. Το πρωί της Παρασκευής, εν τω μεταξύ, η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και δέχτηκε δύο τεράστιες ανθοδέσμες από γυναίκες-στελέχη του σταθμού. Διαβάζοντας τις κάρτες και ευχαριστώντας τις αποστολείς, η Κατερίνα είπε όλο νόημα και χαμογελώντας: «Να τα βλέπει ο Φίλιππος ότι γυναίκες μού στέλνουν μεγαλύτερες ανθοδέσμες. Φίλιππε, έχουμε μιάμιση ώρα ακόμα για να στείλεις!» Οι συνεργάτες της γέλασαν και την πείραξαν, λέγοντας πως ο Φίλιππος θα της στείλει μονόπετρο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...