Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Μανουσάκης απλώνει «δίχτυ» στην κρατική τηλεόραση

Ο Μανούσος Μανουσάκης ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά όχι...

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...

Δίκη «ξέπλυμα» για το Μάτι

Με ποινές... χάδι και μάλιστα εξαγοράσιμες, ελεύθεροι έφυγαν χθες...

Αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η Τατιάνα Στεφανίδου: «Φτάσαμε στο τέλος» (video)

Έπεσε η αυλαία για την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου» όπου την παρακολουθούσαμε στη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της, στην έναρξη της εκπομπής της.

Αρχικά ευχαρίστησε το κοινό, που την παρακολούθησε αυτά τα 2 χρόνια που συνεργάστηκε με το κανάλι του Φαλήρου, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της.

«Καλησπέρα! Αυτή είναι η τελευταία “καλησπέρα” που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ξεκινώντας αυτή την τελευταία μου εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΙ, τα μοναδικά συναισθήματα που έχω, εκτός από τη συγκίνηση βεβαίως, είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη. Βαθιά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που είσαστε εδώ και σήμερα και όλα τα χρόνια… Και είσαστε εδώ επιβραβεύοντας τις προσπάθειες που κάνουμε και είσαστε τελικά και φέτος εδώ, και είσαστε και στον ΣΚΑΙ εδώ διότι όταν ήρθαμε, τους πρώτους δύο μήνες πριν από δύο χρόνια, ζοριστήκαμε.

Όπως κάθε φορά, όλοι λένε πολλά. Και τελικά εσείς είσαστε εκεί πάλι. Και ξαναήρθατε και μήνα με το μήνα, κάθε πρωί, κάθε μέρα είσαστε κοντά μας. και φέτος τα ίδια έγιναν. Και φέτος ξεκινήσαμε με δυσκολίες. Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς που αυτή τη στιγμή ότι και να κάνετε, επιλέγετε να βλέπετε εμάς, να είστε κοντά μας. Και επειδή αυτό μας τιμά θέλω να πω πρώτα απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που είναι σήμερα εδώ και που ήταν εδώ, στον ΣΚΑΙ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Έπειτα ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει το μεγάλο κανάλι, που πίστεψε σε αυτήν και που την δέχτηκε μετά από την αποχώρησή της από το OPEN.

Με θαυμασμό ανέφερε:

«Δεύτερον, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και νιώθω και ευγνωμοσύνη μεγάλη για το κανάλι που με δέχτηκε κοντά του όταν έφυγα από το Open που δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία. Το κανάλι αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία, εγώ δεν ήθελα να φύγω. Δεν είναι εύκολο όταν αλλάζουμε τηλεοπτικούς σταθμούς, θέλεις να μείνεις στο “σπίτι” σου, με τους συνεργάτες σου, με τους ανθρώπους που έχεις συνηθίσει.

Και ήρθαμε εδώ, ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη τόσο για τον πρόεδρο του καναλιού, γιατί ο ΣΚΑΙ δεν είναι απλά ένα κανάλι, ο ΣΚΑΙ είναι ιδέα, που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, όσο και για τη διοίκηση που έκανε τα πάντα για να με στηρίξει και να τα καταφέρω εδώ. Ήταν ένα δύσκολο πείραμα που δεν είχε ξανακάνει το κανάλι, δεν ήταν εύκολο, είχε πολλές δυσκολίες. Αλλά στο τέλος τα καταφέραμε»

Πριν συνεχίσει την εκπομπή της, όπως κάθε άλλη μέρα, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της λέγοντας πως χωρίς αυτούς δεν θα τα είχε καταφέρει.

«Και θέλω να πω και στον ΣΚΑΙ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει μια συνεργασία, υπήρχαν και δυσκολίες κακά τα ψέματα, τα καταφέραμε. Συνεργαστήκαμε καλά, συνεργάστηκα πολύ καλά με τους ανθρώπους που έχω πάντα δίπλα μου, την ομάδα μου, ανθρώπους με πάθος, με έμπνευση… Γιατί εγώ είμαι ο καπετάνιος, αλλά το θέμα είναι ότι ο καπετάνιος μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει. Είχα δίπλα μου ανθρώπους με πολύ πάθος, μεράκι γι’ αυτή τη δουλειά, με τσαγανό, με λαχτάρα να τα καταφέρουν. Και τα καταφέραμε και πάλι.»

Και συνέχισε λέγοντας:

«Θέλω να σας πως ότι τις δυσκολίες να τις βλέπετε σαν ευκαιρίες. Ως ευκαιρίες που όταν ανατρέχετε πίσω στο παρελθόν, θα συνειδητοποιείται ότι σας έχουν κάνει πιο δυνατούς και πιο σοφούς. Έτσι είδα εγώ αυτές τις δυσκολίες που με έκαναν εμένα και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου πιο δυνατούς και πιο σοφούς. Και άλλωστε, κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα, μια καινούργια αρχή για να κάνουμε νέα δημιουργικά πράγματα, όποια κι αν είναι αυτά. Αυτό το μήνυμα έχω να στείλω σε εσάς… Από εδώ και πέρα, θα κάνουμε μια κανονικότατη εκπομπή με ωραία θέματα και ρεπορτάζ για εσάς και κάπως έτσι θα σας αποχαιρετήσουμε από εδώ, από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ»

https://www.youtube.com/watch?v=tvUVSi4Myd8

Παρόλο που η Τατιάνα Στεφανίδου ήθελε να δώσει τίτλους τέλους στην αρχή της εκπομπής της, το μεγάλο φινάλε το έκανε στο τέλος.

Με βαθιά συγκίνηση έκλεισε την εκπομπή λέγοντας:

«Φτάσαμε στο τέλος! Έφτασε στο τέλος και αυτή η τηλεοπτική σεζόν που είχε τα καλά της, είχε τις δυσκολίες της. Το θέμα όμως είναι ότι έφτασε στο τέλος της με χαμόγελα, με αγάπη… Με αγάπη και ευγνωμοσύνη για εσάς που μας παρακολουθήσατε» είπε αρχικά και συνέχισε: «Βγάλαμε τη σεζόν με πάρα πολύ κόπο, δουλέψαμε περισσότερες μέρες την εβδομάδα με δική μας απόφαση, με δική μας θέληση γιατί δεν έβγαινε αλλιώς. Έτσι είμαστε, πάντα σφίγγουμε τα δόντια σε κάθε δυσκολία, απέναντι στη δουλειά δεν μασάμε… Έτσι είμαστε και είμαστε εδώ για εσάς πάρα πολλά χρόνια, με αποκλειστικά ρεπορτάζ, με έρευνες, με πάθος γι’ αυτή τη δουλειά»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=147&v=CoGXA-E_l9I&feature=emb_logo

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...