Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026

«Βράχος» Κουτσούμπας

Επανεξελέγη ομόφωνα γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στο 22ο Συνέδριο του κόμματος, μέσα σε πανηγυρικό κομμουνιστικό κλίμα!

Η «Espresso» είδε την ταινία – ντοκιμαντέρ για τον βασιλιά Κάρολο

Μια θέση δίπλα στους κορυφαίους σταρ και τους ιππότες, που έδωσαν το «παρών» στην ιστορική πρεμιέρα της ταινίας-ντοκιμαντέρ για τον βασιλιά Κάρολο στο Κάστρο του Ουίνδσορ, παρουσία του βασιλιά και της βασίλισσας Καμίλα, σας εξασφάλισε η «Espresso».

No1 στον κόσμο ο street πίνακας για την Κάλλας

Μια σπουδαία διάκριση για την ελληνική «τέχνη του δρόμου»...

Σινεκριτικός ο Παπανδρέου!

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου μαγεύτηκε από το κυπριακό σινεμά! Δεν εξηγείται αλλιώς η ξεχωριστή προτίμησή του στην ταινία «Κράτα με», την οποία στήριξε με την ευρωβουλευτική του δύναμη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του

O Ντόναλντ Τραμπ υπέστη κακοποίηση ως παιδί στα χέρια του πατέρα του, ο οποίος του προκάλεσε «τρόμο που θα τον τραυμάτιζε για μια ζωή». Ο ισχυρισμός αυτός προέρχεται από τα εκρηκτικά απομνημονεύματα της ανιψιάς του Αμερικανού προέδρου, τη Μέρι Τραμπ, ο οίκος της οποίας είναι σαφές ότι έχει αρχίσει να διαρρέει υλικό προκειμένου το βιβλίο της, που θα κυκλοφορήσει εντός του καλοκαιριού, να γίνει ανάρπαστο.

Η συγγραφέας αναφέρει ότι η αγάπη δεν σήμαινε τίποτα για τον Φρεντ Τραμπ των πρεσβύτερο και ότι αυτό που απαιτούσε απ’ όλους ήταν η υπακοή. Η μητέρα του Αμερικανού προέδρου, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, αρρώστησε πολύ όταν αυτός ήταν δύο ετών, αφήνοντάς τον έτσι «απολύτως εξαρτώμενο από έναν κηδεμόνα (τον πατέρα του) που του προκαλούσε τρόμο».

Στερήσεις

Και επειδή ο εθισμένος με τη δουλειά πατέρας του τον παραμελούσε, η Μέρι υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος «υπέστη στερήσεις που θα τον σημαδεύουν για μια ζωή». Αποκαλύπτεται επίσης ότι στο πίσω μέρος του βιβλίου με τίτλο «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» θα γράφει: «Σήμερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σε μεγάλο βαθμό όπως ήταν στην ηλικία των τριών: ανίκανος να ωριμάσει, να μάθει, να εξελιχθεί, ανήμπορος να διαχειριστεί τα αισθήματα, να μετριάσει τις αντιδράσεις του ή να επεξεργαστεί και να συνθέσει πληροφορίες». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το βιβλίο δύο εβδομάδες νωρίτερα, δηλαδή στις 14 Ιουλίου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Το ότι υπάρχουν Κρητικές μάνες λεβέντισσες το ξέρετε! Το ότι υπάρχει όμως μια Κρητικά μάνα που η ντοπιολαλιά της και οι ατάκες της την έχουν κάνει viral στο διαδίκτυο το γνωρίζετε;

Σοκ με την «Κατερίνα» της Τρούμπας

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Το μπούλινγκ της Μοσχολιού πάνω στην πίστα και η πικρία της Αλίκης για τον Σπυρόπουλο

Είναι μία από τις τελευταίες σπουδαίες κυρίες του ελληνικού...

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδινή έξοδος με τον Θέμη Σοφό – Tο λαμπερό look

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram...