Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ο Σταμάτης Γονίδης τα χώνει στους κυβερνώντες

Από καρδιάς κίνηση του Σταμάτη Γονίδη. Έστειλε «ανοικτό μήνυμα» στους κυβερνώντες, που, «κλεισμένοι μέσα στα γραφεία τους και με εξασφαλισμένο τον μισθό τους, προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στον πολιτισμό και στην οικονομία της χώρας». Ως γνήσιος και αυθεντικός, που δεν ζει στον κόσμο του και που «πολιτικά» δεν παίζει με κανέναν, μιλάει και να βγαίνει μπροστά. Μαγκιά του μεγάλου μουσικού.

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης :

«Δεν έχουν προφανώς αντιληφθεί αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις για εμάς, κλεισμένοι μέσα στα γραφεία τους και με εξασφαλισμένο τον μισθό τους, τι καταστροφή προκαλούν στον πολιτισμό και την οικονομία της χώρας και μακροπρόθεσμα χωρίς κανένα αντισταθμιστικό όφελος για την δημόσια υγειά. Δεν υπάρχει νόμος που να είναι πιο ισχυρός από την ανάγκη…Η ευημερία του λαού είναι ο υπέρτατος νόμος και μόνο! Όσο πληθαίνουν οι επιβλητικοί νόμοι τόσο πολλαπλασιάζονται αντίστοιχα οι παράνομοι. Υπάρχει κάποιο σημείο πέρα από το οποίο η υπομονή παύει να είναι αρετή…Εύχομαι σε εσάς φίλοι μου ψυχική και σωματική υγειά.

Η Παναγία μαζί μας!

Σταμάτης»

Πηγή: Tsipas blog

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.




Μποζουκια Αθηνα