Απόδραση στην Πύλο για δύο superstars! – Η Άννα Βίσση και ο Ρέμος βρέθηκαν στο Costa Navarino

Μπορεί εκείνη τον χειμώνα του 2020 να τραγουδούσε στο Hotel Ερμού και εκείνος στην Ιερά Οδό, αλλά στις διακοπές τους ψηφίζουν «Costa Navarino»!

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και οι διακοπές των εγχώριων celebrities σε διάφορα θερινά θέρετρα της χώρας, πάρα το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, καλά κρατούν. Εκτός από τη Μύκονο (που τίποτα δεν θυμίζει τα ένδοξα καλοκαίρια των περασμένων ετών), η Πύλος, που διαθέτει μία απίστευτη ποικιλομορφία συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, αποτελεί σούπερ προορισμό για ολιγοήμερη απόδραση!

Έτσι, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του «Costa Navarino» βρέθηκαν ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και η Άννα Βίσση με την κόρη της Σοφία Καρβέλα, τον γαμπρό της Θανάση Πανουργιά και τα εγγόνια της. Οι δύο τραγουδιστές με το καλημέρα έκαναν κολλητή παρέα. Ρέμος και Μπόσνιακ προσκάλεσαν μάλιστα σε δείπνο την απόλυτη σταρ και τα αστεία και τα γέλια έδωσαν και πήραν.

Ανάμεσά τους ήταν ο επιστήθιος φίλος του Ρέμου, ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και ο pr man Χάρης Σιανίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.