Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε τον «πρίγκιπά» της στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Ότι η «Queen Dina» φημολογείται πως βρήκε τελικά τον «πρίγκιπά» της στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου είναι γεγονός – το γράψαμε άλλωστε και στο προχθεσινό μας φύλλο.

Σήμερα, η «Espresso» δημοσιεύει τις πρώτες κοινές φωτογραφίες της όμορφης παρουσιάστριας με τον γοητευτικό επιχειρηματία (και πρώην τής Κατερίνας Καινούργιου), αμέσως μετά το gossip που έχει «ανάψει» για τα καλά τις τελευταίες ημέρες και τους θέλει να ζουν στον ρυθμό ενός νέου μεγάλου έρωτα.

Ήταν την περασμένη Πέμπτη όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε την είσοδο του εστιατορίου Goya, στη Γλυφάδα, που -ως γνωστόν- ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο τελευταίος είχε προγραμματίσει για το συγκεκριμένο βράδυ, με τη συνεργασία της εταιρίας δημοσίων σχέσεων Beautiful People του Χάρη Σιανίδη, ένα κοσμικό κάλεσμα με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν, σε συνδυασμό με την παρουσίαση του νέου menu του εστιατορίου από τον καταξιωμένο chef Πέτρο Συρίγο.

Μεταξύ των καλεσμένων, λοιπόν, που προέρχονταν από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, ήταν και η ξανθιά παρουσιάστρια. Τότε δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη ευρέως η πληροφορία πως κάτι τρέχει με την ίδια και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Έτσι, οι δυο τους πόζαραν χαλαρά στους φωτογράφους, όπως συνέβη και με τους άλλους καλεσμένους.

Ωστόσο, βλέποντάς τους κανείς εκ των υστέρων δεν μπορεί παρά να διαπιστώσει μια οικειότητα μεταξύ τους στις φωτογραφίες και σίγουρα μια πολύ ωραία «χημεία». Οι ίδιοι, προς το παρόν, δεν έχουν προχωρήσει σε κανενός είδους επιβεβαίωση ή διάψευση της φημολογίας που τους θέλει μαζί και ερωτευμένους. Όπως λένε όμως άνθρωποι από το περιβάλλον τους, δεν αποκλείεται να συμβεί κι αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.