Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Η απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου στα αιχμηρά σχόλια της Καίτη Γαρμπή: «Nα τελειώνουμε με αυτή την ιστορία…» (video)

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια, σχετικά με το κατά πόσο τηρήθηκαν τα μέτρα κατά της διασποράς του ιού.

Μία αιχμηρή τοποθέτηση έκανε η Καίτη Γαρμπή σχετικά με αυτό το θέμα μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Ιnstagram χαρακτηρίζοντας την, έμμεσα, εγωπαθή.

«Έχουμε τεράστια ευθύνη εμείς τα δημόσια πρόσωπα απέναντι στο κοινό και τον κόσμο που απαρτίζει την μουσική κοινότητα, να εκφράζουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες μας πάνω απ όλα με ασφαλή τρόπο.

Είναι άδικο να κινδυνεύει η δημόσια υγεία και η οικονομική επιβίωση ενός ολόκληρου κλάδου από την εγωπάθεια και την ανευθυνότητα συναδέλφων και λοιπών εμπλεκομένων.

Δεν μπορούμε να στοιβάζουμε χιλιάδες κόσμου χωρίς μέτρα και αποστάσεις. Έχουμε καλλιτεχνική δύναμη, μη τη μετατρέψουμε σε κοινωνική ανευθυνότητα παιδιά».

Από την άλλη μεριά, η Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν το άφησε να περάσει έτσι, και δημοσίευσε στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο από τη συναυλία που προκάλεσε τόσο μεγάλο σάλο, δίνοντας τη δική της απάντηση.

«Η μουσική είναι φάρος που φωτίζει μην μου μιλάτε για σκοτάδια… Κατράκειο 12/9/2020 μαγική βραδιά. Σύνολο θεατών 58%…

Κάντε ένα ζουμ να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία… Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς. Σας περιμένω στη Θεσσαλονίκη 23/9 Τετάρτη …σας αγαπώ…❤️».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...