Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ο άγριος Ιανός «θέρισε» ψυχές – Τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι στη Θεσσαλία

Τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι ήταν -ως χθες το βράδυ- ο τραγικός απολογισμός από το πέρασμα του «Ιανού» στη Θεσσαλία, ένα γεωγραφικό διαμέρισμα το οποίο δέχτηκε ουσιαστικά απροετοίμαστο τη μανιασμένη επέλαση της κακοκαιρίας, μια και οι προειδοποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας αφορούσαν κυρίως το Ιόνιο και τη δυτική Ελλάδα!

Δυστυχώς, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρούς μία ηλικιωμένη στα Φάρσαλα Λάρισας, έναν κτηνοτρόφο στο Μουζάκι Καρδίτσας κι έναν 62χρονο στην Καστανιά Καρδίτσας, ενώ η αγωνία έχει φτάσει στο αποκορύφωμα για μια 43χρονη φαρμακοποιό από το Μουζάκι και έναν βοσκό από το Μακρυχώρι Καρδίτσας.

Η 86χρονη από το Βασιλί Φαρσάλων βρισκόταν μαζί με την κόρη της, αλλά η νεότερη γυναίκα έφυγε για λίγο για να πάει στην πόλη. Οταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει, εγκλωβίστηκε καθώς κατέρρευσε το ανάχωμα του Ενιπέα κι έτσι στάθηκε αδύνατο να φτάσει στο Βασιλί. Όμως, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία της είπε ότι το νερό έμπαινε μέσα στο σπίτι που βρισκόταν σε απόσταση 70 μέτρων από το ανάχωμα. Οταν η 86χρονη άνοιξε την πόρτα για να δει τι συμβαίνει, όρμησε μέσα ένας τεράστιος όγκος νερού και την πέταξε στο δάπεδο. Η άτυχη γυναίκα, η οποία προφανώς χτύπησε στο κεφάλι, έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε σε ύψος νερού που έφτανε τους 70 πόντους!

Ο δεύτερος νεκρός βρέθηκε στο Μουζάκι και ήταν ένας 63χρονος Αλβανός βοσκός, ο οποίος παρά τις αντιρρήσεις του γιου του πήγε να δει τα ζώα του στο μαντρί που βρισκόταν στις άκρες ενός χειμάρρου κοντά στο Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Καρδίτσας.

Τραγικό τέλος είχε και ένας 62χρονος, ο οποίος καταπλακώθηκε από τη σκεπή του σπιτιού του στην Καστανιά, όπου οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περισσότερο από 24 ώρες για να τον προσεγγίσουν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από πυροσβεστικές πηγές, ο άμοιρος άντρας βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι του σε στάση που υποδεικνύει ότι τη μοιραία στιγμή ετοιμαζόταν να φάει!

Την ίδια ώρα μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη της 43χρονης φαρμακοποιού από το Μουζάκι, η οποία αγνόησε τις υποδείξεις της Αστυνομίας και χάθηκε στα νερά του χειμάρρου. Η γυναίκα αγνοείται από τη νύχτα της Παρασκευής και η Πυροσβεστική συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της. Δυστυχώς, οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανή λιγοστεύουν μετά τον εντοπισμό του κατεστραμμένου αυτοκινήτου της στο ποτάμι, χωρίς εκείνη μέσα. Αρχικά πληροφορίες έλεγαν ότι είχε και συνεπιβάτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο αστυνομικοί που απέτρεπαν την κυκλοφορία προς τη γέφυρα πάνω από τον Πάμισο ποταμό είδαν το όχημα της φαρμακοποιού και επιχείρησαν να την αποτρέψουν. Εκείνη προφανώς βρισκόταν σε σύγχυση, τους αγνόησε και πέρασε πάνω από τους κώνους που είχαν τοποθετήσει οι αστυνομικοί και έπειτα από περίπου 100 μέτρα πορείας εξαφανίστηκε. Eρευνες διεξάγονται και για τον εντοπισμό ενός βοσκού που αγνοείται στο Μακρυχώρι Καρδίτσας.

Από τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης η Πυροσβεστική δέχθηκε 2.450 κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κυρίως σε νότιο Ιόνιο, δυτική Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και Θεσσαλία, αρκετές από τις οποίες ήταν ως αργά χθες σε εξέλιξη. Ως χθες είχαν γίνει 942 απεγκλωβισμοί και διασώσεις σε Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθο και Λευκάδα, 308 αντλήσεις υδάτων, 426 κοπές δέντρων και 58 αφαιρέσεις αντικειμένων.

Από το πέρασμα του «Ιανού» προκλήθηκαν ζημιές σε αρχαιολογικούς χώρους και αποκλείστηκαν χωριά, όπως η Οξυά Καρδίτσας, καθώς έπεσαν γέφυρες και δεν μπορεί να φτάσει βοήθεια στους -επί το πλείστον ηλικιωμένους- κατοίκους που έχουν μείνει και χωρίς νερό, ενώ μεταξύ τους είναι μία έγκυος και ένα παιδάκι. Στον Δήμο Μουζακίου έχει καταρρεύσει μεγάλο τμήμα του περιφερειακού δρόμου κατά μήκος του ποταμού Παμίσου, γκρεμίστηκε ένα κομμάτι του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, κόπηκαν δρόμοι, πλημμύρισαν καλλιέργειες, σπίτια και επιχειρήσεις.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα