Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

In love ζευγάρια στις «Νύχτες Πρεμιέρας» – Τα φλας σε Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωα Μάτσα

Ερωτευμένα ζευγάρια, ξενιτεμένα πιτσουνάκια, θερμομετρήσεις, μάσκες και αποστάσεις για τις 26ες Νύχτες Πρεμιέρας.

Και αν τα προηγούμενα χρόνια οι πρεμιέρες του κινηματογραφικού θεσμού είχαν λάμψη και πλήθος επωνύμων και σινεφίλ, φέτος τα πράγματα λόγω της πανδημίας είναι διαφορετικά!
Την ώρα που οι καλλιτέχνες εκπέμπουν SOS λόγω της κρίσης και των μέτρων που έχουν γίνει θηλιά στο μέλλον τους (είναι χιλιογραμμένο τι έχει συμβεί σε θέατρα, σινεμά, συναυλίες, γυρίσματα σίριαλ και ταινιών), το μενού της αυλαίας του θεσμού που αγάπησαν οι άνθρωποι του κινηματογράφου όλα αυτά τα χρόνια άφησε μια γλυκόπικρη γεύση! Ακόμη και οι προβολές θα γίνουν σε θερινές κινηματογραφικές αίθουσες με περιορισμένη πληρότητα, ενώ για άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες το Φεστιβάλ έχει προβλέψει και ψηφιακή προβολή των ταινιών.

Παρ’ όλα αυτά, η πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου αποτέλεσε πόλο έλξης για in love ζευγάρια, που δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους ακόμη και μπροστά στα φλας των φωτογράφων, ηθοποιούς και ανθρώπους της τηλεόρασης. Στην πρώτη γραμμή των θέσεων, η λαμπερή Ολγα Κεφαλογιάννη δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά της για τον Μίνωα Μάτσα. Η πρώην υπουργός Τουρισμού και ο γνωστός συνθέτης, φορώντας τις μάσκες προστασίας (με τα βλέμματά τους να εκπέμπουν διαρκώς τον δυνατό έρωτά τους), κρατιούνταν χεράκι χεράκι ακόμη και όταν τους πλησίασαν οι φωτογράφοι.

Τα φλας έπεσαν και στο άλλοτε τηλεοπτικό ζευγάρι της «Μουρμούρας», που τα βέλη του έρωτα το χτύπησαν και στη ζωή. Οι ξενιτεμένοι Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που έχουν πάρει την απόφαση να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στην Αμερική, βρέθηκαν στην Αίγλη Ζαππείου και είχαν την ευκαιρία να δουν φίλους και να συζητήσουν με συναδέλφους.

Ανάμεσα σε εκείνους που έστησαν πηγαδάκι με τους Βλάχο – Τριανταφυλλίδου ξεχωρίσαμε και τους Απόστολο Τότσικα και Ρούλα Ρέβη, ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, με τον έρωτα του ηθοποιού και της φωτογράφου να δυναμώνει χρόνο με τον χρόνο ακόμη περισσότερο!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα